Roulette (Alternatif) - Ankara

Arkadaslar Roulette grubu bir bakimdan Backstage grubunun devamidir. Yeni solist Merco nun gelmesiyle birlikte bole bi deisiklik yapmak istedik. Herkezin yorumlarini bekliorz. Grubumuz soyle olusuodur :

Vokal - Mertcan
Davul - Utku
Gitar - Mehmet Ali
Bass - Yunus

Saygilar.
 
herkese selam bu forumda eleştiri, her türden yorumlarınızı bekliyoruz.

Bu arada hemen müjdeli haberi verelim büyük bir ihtimal ekim ayı içinde Bizizde konser var ilgilenen herkese!

:twisted: i BuRaKs ! :twisted:
 
HERKESE SELAM!!!
Artık Mertcan' ın gelmesiyle çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Umarız ortaya güzel şeyler çıkar! Bu arada ekim ayı sonunda bi konser projesi war, herkesi beklioruz!
 
Hayırlı Ve upurlu olması dileğiyle.... ;) :) :)

Enteresan bir değişiklik.. umarım Adını aldığınız Oyunda da beklendiği gibi ŞANSINIZ Bol olur....

Program Doğrudur... 26 Eylül Pazar Günü BİZİZ deyiz....
 
dudyuguma gore hersey cok iyi gidiyorumus ve mertcan dokturuomus ankarada. Ben ne yazikki su an beyrutta oldugumdan gruptaki yerimi alamiorm :( ama en yakn zamanda bende dostlarimin arasinda olucam. Mertco gruba cok ii uyum saglamis ve butun grup ortaya cikan neticeden memnun. Hayirlisi. Bu arada ekim sonunda biziz cafe de konser var. Herkesin destei lazm. Tesekkurler...
 
Selam beyler stüdyonuzu geldim izledim ve beyendim. Grup bu halinle gayet oturmuş şimdi geriye kalan bunun devamını getirmek. Basçınız gayet iyi mehmet ali gitarı baya ilerletmiş zaten yeni gitarıda çok iyi olmuş bence. Burak sen iyi çalıyorsun ancak ritimlerini biraz yavaşlatsan iyi olur. mertcan'a gelince ben beyendim. Hoş bir sesi var ancak biraz Duman takıntısı var herhalde. Sözcüklerin sonun yuvarlıyo. Onsuz belki daha iyi sesi olabilir. Hoş oryantel sesi var. Birazdaha inceye çıkabilirse daha iyi olabilir. BİDE konserde muhaka besteleri çalın öldürürüm sizi;) Ama iyi biz memnun kaldık baya sizi izlemeye geldiğimde. Eminimki yeni kadroyla baya gelişeceksiniz. Biraz yeni vokalinizi tanıyın ve grupça çalışmayı ilerletin gerisi gelir zaten. Son yapacağınız şey şimdi konserde kendinizi göstermek ve kimseden eleştiri almamak. Siz her nekadar yapamicaz diye mıymıylansanızda benim size güvencim sonsuz ve ne olursa olsun o konserde en önde zıplayan kuduran bağıran çağıran burağa hareket çeken memt aliyi güldüren ben olucam. Neyse kendinize iyi bakın böyle devam edin...Herşey süper gidiyor. Yunus sanada selamlar koçum sen beyrutlarda biz ankarada olmuyo böyle gelde şu gruba tam bi otursun artık..

Pokerhead vokal
Oytun
 
eveeet

Oytun güzel konuşmuşsun. Zaten her türlü eleştiriye açıgız demiştm ama davullarıma laf söyletmem ULAAAAAN!!! :p :p Zaten fazlada mıymıy etmedik merak etme deli çıkacaz!

Bugün bülentle birlikteydim bir kaç işi vardı birazda oturup lafladık.Kendisine teşekkür ederim,o bize güvendiyse bende sözümü veriyorum yüzünü kara çıkartmayız kimsenin!

Konser gününü bekleyin :twisted:
 
hoş tabi. %100 destekçisiyiz hoba haydi gençlik gelecez görücez bizizde bakalım nedir ne deildir bu roulette. ehuahuhe ama umarım ünlü falan olursunuz beyler şayet basist ve baterist elimde büyüdü:p yani ellerinde büyüdüm yani ellerinde büyütüldüm elimiz eliniz elleri allah. yani ona rağmen gelipde bi stüdyolarını izleme vaktim olmadı helal bana. inşallah canlı performansa artık. iyi şanslar gençler destekçinizim kendinize iyi bakın. sert kalın:)
 
Göksun, yorumların için grup olarak çok teşekkür ederiz! Konser en iiyisi olmasa bile, yapabileceğimizin en iisini yapmaya çalışıcaz, nede olsa ilk konserimiz! Kendimizi hazır hissediyoruz, bakalım ortaya ne çıkacak :!: ... :D
 
bencede konser şart artık.. ekimde çıkıyormusunuz sizde? :elsalla o gün detay da pek konuşamadık kusura bakmayın. gitmem gerekiyordu. Bulent çalışmanızı seyretmiş sanırım. güzel bulduğunu söyledi. başarılar.. :)
 
Ekim ayı sonunda konser kesinleşti utku. İşte afişlerin çıkmasını bekliyoruz. Evet vokal'den çok memnunuz bayaa uyum sağladı, şu an beraber neler yapabileceğimizi düşünüyoruz (Beste). Onun dışında playlistimiz hazır paso konsere hazırlanıyoruz sizlerede bol şans çiçeğin güzel olduğunu duyduk dinlemek isteriz sizide studiomuza bekleriz

Cuma: 7-9
Cumartesi: 5-7


Görüşmek üzere ;)
 
Geri
Üst