marshall dsl401combo hakkında bilgi...

arkadaslar ben dsl401 arıyorum.anfiyi nasıl bilirsiniz? 40W 3 kanal 4*12ax7pre 4*el84power tubes. 2 tane 16/8ohm ext/int spk out. ev kayıtları icin DI output var. zuhaldeki fiyatı 573£ yani 1,5 milyara felen gelio.nasıl sizce pahalımı? musik123 te 900$ + kargo ve gumruk masrafları.kredi kartıyla alabilecegim icin 0 almak zorundayım.fikirlerinizi bekliyorum.yardım lutfen....(srv musikte henuz ikinci eli yok)ha bide ikinci ellere ne derece guvenilebilir?anfiden yana bi problem olmaz ama adam baya kasmıstır hoparloru de yaymıstır nası anlıcaz??? :))
 
Music 123 ten kredi kartıyla alamazsın, ayrıca music123 buraya kargoyla yollamaz sanırım ağırlık sebebiyle bir de yazık olur gümrükte de çok vergi verirsin yazık olur...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
abicim fiyat euro deil ingiliz siterlini:) bu arada dedigin gibi 40W lambalı anfinin sesi yeterde artar bile.hayır simdi ikinci el arastırmaya kalksam yok hoparloru yayılmıs yok lambaları deisecek..bi suru ıvır zıvır. baska bu ayarda anfi deneyeniniz oldumu?
 
arakadaşım eger okadar paran varsa anfiye 1.5 milyar para verebiliyorsan kesinlikle deger jcm serilerinin hem pre amp kısmı hemde power kısmı lambalı bende bir hafta once valvestate avt50 aldım mukemmel bir anfi benim bu anfininsadece preamp i lambalı jcm yi dusunmek bile istemiyorum şiddetle tavsiye edereim fiyatta iyi zaten ingilterede bile bu anfi 400-450 paund arası fiyatta guzel bence
 
cagri demiş ki:
abicim fiyat euro deil ingiliz siterlini:) bu arada dedigin gibi 40W lambalı anfinin sesi yeterde artar bile.hayır simdi ikinci el arastırmaya kalksam yok hoparloru yayılmıs yok lambaları deisecek..bi suru ıvır zıvır. baska bu ayarda anfi deneyeniniz oldumu?

Dogru valla onu kacirmisim. Fiyat cok cok dusuk falan degil, tabi birinci el dimi?

1250 dolara 50W'lik bir Laney vardi yuksek kaldirimda duruyor mu bilmem. Fena degiller, ama o kadar veriyorsan bence dsl401'i al, adi sani belli. Turkiyede nerden bulursun hic bir fikrim yok ama peavey classic 50, ve fender bassman 59RI cok saglam 50Wlik aletler. Ilki ikincisinin yari fiyatina, ama sesi bayagi bayagi iyi.

B
 
Bence ikinci el araştırmasına git. Ben benim jcm2000 tsl 100 ü 4x12 kabinle 1000 dolara almıştım. Daha insaflı fiyatlardan bulabiliyorsun. Ayriyetten ampliyi aldığın yerden yedek lamba iste. Bir düet power, 1-2 tanede preamp. Şu anda ben el34 bulamayıp kaldım Türkiyede, dikkat et
 
dsl401 in el84. galiba bunlar var yaw:) arkadas takımı 100$a deistirdigini solemisti.ama sıfır alırsam bana 3-4 yıl lambaları deistirmeme gerek yok dediler.yani okadar omru varmıs ortalama.ya ikinci elde olsa kredi kartıyla almak zorundayım.srv music vade varkı koyuyor ve ellerinde adam akıllı amp yok.(combo)tsl122 comboya 1200$ diyor.ve ben asla o anfiye o parayı vermem.tsl lerin kafa+kabin olayı iyi diyorlar.peavey classic lerinde blues tonları ve crunch tonları guzelmis.ama ben bunların yanında klasik marshall distorsionuda istedigim icin dsl uygun geldi...bilemiorum bakıcaz.zuhal muzik fiyatı 1,2 milyara kadar duserse kesin alırım.cunku bugune kadar butun alısverisimi zuhalden yaptım bırakında okadar fiyat dussun dimi:))
 
Geri
Üst