170-200 bin tl arası 0 gitar önerisi

merhabalar, alacaklı olduğum yaklaşık 180 bin tl kadar bi para mevcut, dostumla anlaştım kendisi kredi kartı ile taksit olarak 0 gitar alacagız
fakat ne alacagıma karar vermedim

güncel olarak kendi gitarlarım;
mex-standart strat
usa performer tele
ve 2 adet custom telem var bir tanesi H-H

şuan aklıma iki gitar var
Fender American Vintage II 1957
Gibson les paul standard

Sizce hangisini almalıyım yada başka önerileriniz olur mu
sadece strat,tele ve les paul ile ilgileniyorum

merhabalar, alacaklı olduğum yaklaşık 180 bin tl kadar bi para mevcut, dostumla anlaştım kendisi kredi kartı ile taksit olarak 0 gitar alacagız
fakat ne alacagıma karar vermedim

güncel olarak kendi gitarlarım;
mex-standart strat
usa performer tele
ve 2 adet custom telem var bir tanesi H-H

şuan aklıma iki gitar var
Fender American Vintage II 1957
Gibson les paul standard

Sizce hangisini almalıyım yada başka önerileriniz olur mu
sadece strat,tele ve les paul ile ilgileniyorum
bahsettigin paraya hatta daha ucuza sifir gibson lp custom 70s aldim. biraz piyasa kovalamak lazim ayri konu, vergi fazla. sifir istedigin icin hic detaylandirmiyorum ama 2023-2025 uretim sifirdan farksiz ev kullanicisi fender customshop gitarlari 165-180k bandina rahat bulursun. bulamazsan da soyle ben sana bulurum. les paul standard icin o paralar degmez, ozel seri falan degilse, avii gitarlar ise asiri begeniyorum ama ilk tercihin 57’s olmamali. yakin butcelerde Gibson LP Custom ile Fender AVII serisi arasinda kalip ilk avii57’s denedim memnun kalmadim, guzel gitardi ama sap profili manyetik karakteri vb pek benlik degildi 61’s mukemmel bi gitardi cok begenmistim. en son LP Customda karar kildim cunku marka prestiji ve fiyat kaybetmeyecegini dusunerek, ayrica Roadworn Tele sahibiyim. hala daha en sevdigim gitarim o hepsinden de bana gore daha kaliteli isciligi var. belki de aman dusururum kirilir aman zarar gormesin diyip gibsonu aklimda diyerek kullandigimdan, roadwornu de hakkini vere vere caldigimdan oyle geliyor bilemem🙂

bahsettigin paraya hatta daha ucuza sifir gibson lp custom 70s aldim. biraz piyasa kovalamak lazim ayri konu, vergi fazla. sifir istedigin icin hic detaylandirmiyorum ama 2023-2025 uretim sifirdan farksiz ev kullanicisi fender customshop gitarlari 165-180k bandina rahat bulursun. bulamazsan da soyle ben sana bulurum. les paul standard icin o paralar degmez, ozel seri falan degilse, avii gitarlar ise asiri begeniyorum ama ilk tercihin 57’s olmamali. yakin butcelerde Gibson LP Custom ile Fender AVII serisi arasinda kalip ilk avii57’s denedim memnun kalmadim, guzel gitardi ama sap profili manyetik karakteri vb pek benlik degildi 61’s mukemmel bi gitardi cok begenmistim. en son LP Customda karar kildim cunku marka prestiji ve fiyat kaybetmeyecegini dusunerek, ayrica Roadworn Tele sahibiyim. hala daha en sevdigim gitarim o hepsinden de bana gore daha kaliteli isciligi var. belki de aman dusururum kirilir aman zarar gormesin diyip gibsonu aklimda diyerek kullandigimdan, roadwornu de hakkini vere vere caldigimdan oyle geliyor bilemem🙂
Evet söylediklerinize tamamen katılıyorum, nakit olsa 2.elde daha kaliteli çok fazla seçenek var fakat sıfır mağazaya baktığımda cs bulmak mümkün değil, daha önceden avii 52 telecasterim vardı sapı 57gibi V profilli 7.25 raidustu pek konforlu değil çaldıktan bir süre sonra alışmıştım, aslında alacagım bu gitar biraz daha kutusunda saklamak gibi düşüncem var zaten şuanki gitarlarımdan çok memnunum aslına bakılırsa başka gitarada ihtiyaç duymuyorum fakat borcumu alabilmem böyle daha kolay diye aklıma bu yöntem geldi, şuana kadar gibson olarak sadece studio modelim olmuştu o yüzden gibsona bi hevesim var o yüzden gibson olsun istemiştim

Geri