FlashRoyal

---->>IN-THE-PENDENCE PARTY vol.2

Bütün senenin, sınavların, ÖSS`nin, finallerin, vizelerin herşeyin yorgunluğunu atmak için işte size bir fırsat. 20 Haziran günü saatler 20.00`ı gösterdiğinde Taksim PULP barda kapılar açılıyor. 3 adet canlı müzik grubu eşliğinde bütün gece dev ekrandan 'South Park' yayınlanacak. 20.30`da başlayacak eğlence gecenin geç saatlerine kadar sürecek. Girişin sadece 5 Ytl. olduğu gecede bir birada bizden size hediye.


FlashRoyal :
2003 yılı ilkbaharında kurulan grup kurulduğundan bu yana birçok konser vermiş ve kurulduğu yıl yayınladığı 'Solgun Günbatımı' isimli demosuyla birçok insana ulaşarak sesini duyurmuştur. Bu sayede Blue Jean dergisinde 2003 Aralık ayında 'Ayın Demosu' bölümünde yer almıştır. Şimdilerde 2. demo hazırlığında olan grup hala üniversite, lise ve bar konserlerine devam ediyor. Grup ilgili ayrıntılı bilgi için : www.flashroyal.cjb.net

Bloody Mary:
2004 ün sonlarında, Ege(bas) , Emre(gitar) , Onural (davul) olarak kurulan grup bir süre farklı vokalistlerle çalıştı ve ardından Zeynep'in vokale gelmesiyle kadrosunu tamamladı. 1 ay bar programı yapan grup , bir çok üniversite şenliğinde ve konserlerde sahne aldı. Grubun öncelikli amacı; tanınmış bir cover grubu olmak , ve her zaman olduğu gibi müzik yapmak.

Sahte Rakı:
Grup 2005 yılı başlarında kuruldu. Henüz çok yeni bir grup olmasına rağmen iki buçuk aylık bir zaman dilimi içerisinde 6 farklı barda program yaptı. Bunun yanında verdiği üniversite ve lise konserleriylede adından söz ettirdi. Grubun piyasadaki gruplardan en büyük farkı is repertuarı. Blues, Rock 'n Roll, Hard Rock gibi keyifli müzik tarzlarını bünyesinde barındıran grup şu sıralar sonbaharda yayınlayacağı demosunu hazırlıyor.



Afiş için : www.geocities.com/scatteredyesterday/inthependence2
 
Yeni Konserler
18 Eylül Pazar 21.30 @ Rockstar Bar
(Büyükparmakkapı Sokak)
Giriş:Ücretsiz
20 Eylül 22.00 @ Exit Bar
(İmam Adnan Sokak)
Giriş:Ücretsiz
25 Eylül 17.30 @ Pulp
(İmam Adnan Sokak)
Giriş:Ücretsiz
 
Geri
Üst