Umut Kuzey

Erkin Koray ve ardından Fuat Saka'nın konuk olduğu program iyiydi..

sıcak samimi bir hava içinde geçti..

Erkin Koray da Fuat Saka da uzun uzun çaldılar.. konser havası verdiler çok hoştu..
 
SEVGİLİ UMUT KUZEY'E TEŞEKKÜRLER
Adam gibi adam olduğun için,
Barış'ı hastanede yalnız bırakmadığın için,
Cenazesine katılarak gerçek bir BARIŞ DOSTU olduğunu gösterdiğin için,
Dün geceki programında bir kez daha BARIŞ'IMIZI sevgiyle ağıradığın için....


HALA ANASAYFAYA BARIŞ İLE İLGİLİ İKİ SATIR YAZI KOYMAYAN TURKROCK FORUM YÖNETİMİNE DE . :evil: ...SELAM OLSUN
 
Barış Akarsuyu Anma Programı...

merhabalar

yarın kral tv de canlı yayında Umut Kuzey sunumuyla Barış Akarsu yu anma programı yapılacaktır. Orkestra ekibi ailesi yakınları ve sitesinin üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan ve Barış Akarsu'yu anlatacak olan programa ist. dan katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa;

YARIN SAAT 19:30 da TAKSİMDE AKM ÖNÜNDEN KRAL TV ARAÇ KALDIRACAKTIR. PROGRAMA KATILMAK İSTEYEN TÜM BARIŞ AKARSU SEVENLERİNE DOSTLARINA DUYRULUR... ( araç program bitiminde yine akm önüne bırakacak katılımcıları )

( orada nerden bulurum diye dert etmeyin. BAG cı dostlarımızı saten tişörtleriyle afiş pankartlarıyla orda görebilirsiniz. zaten bir kaç tane arka arakayada minibüs görürseniz kral tv aracımı diye sorarsınız... ) ist. da olan arkadaşlarımız bence kaçırmasın derim...

herhangibir konuda bilgi almak isteyenler olursa 0543 394 09 35 nolu telefondan irtibata geçebilirler. ( yalnız lütfen çağrı atmayalım!!! ) tşkler...
 
Teşekkürler Umut KUZEY,Barış adına yaptığın her şey için sonsuz teşekkürler..Yarın akşam saat 9.30 da gönlümüz ve gözümüz Barış Akarsu ve sizlerle olacak..Barış dostu kardeşim,Barış ın dostları kalbimizde Barış sevgisiyle birlikte anılacak bundan böyle..Tekrar teşekkürler
 
Barış Akarsu'ya; adına yaraşır bir program yaptığın için, şarkılarına özenle hazırlandığın için, gerektiği gibi anılmasına vesile olduğun için..
ne kadar teşekkür etsek azdır ama yine de kabul etmen dileğiyle..
bir kez daha yüreğine sağlık..
 
Barış Akarsu için yaptığın her şey için sonsuz teşekkürler Umut Kuzey. İyi bir dost, vefalı bir sanatçı nasıl olunur ve bir anma programı nasıl yapılır herkese gösterdin. Çok teşekkürler..
 
programında başka kim için anma yaptın.evet evet sana soruyorum.hangi rahmetli rockçı için anma yaptın.

barış akarsu'yu çokmu iyi tanırdın.şarkılarını adam gibi bilemeyecek kadar tanıdığın belli.hocam magazin medyası kaymağını yedi sen dibinimi sıyırdın.leş yiyicimisin.beni bi aydınlat arkadaşım.başka kim için anma programı yapmışsın bilelim.

yoksa hedef kitleden paymı kapmak istiyorsun.böyle şeyler yapmayın arkadaşım.adam öleli 1 hafta olmuşken sazlı sözlü anma yapılırmı.
 
severcik demiş ki:
programında başka kim için anma yaptın.evet evet sana soruyorum.hangi rahmetli rockçı için anma yaptın.

barış akarsu'yu çokmu iyi tanırdın.şarkılarını adam gibi bilemeyecek kadar tanıdığın belli.hocam magazin medyası kaymağını yedi sen dibinimi sıyırdın.leş yiyicimisin.beni bi aydınlat arkadaşım.başka kim için anma programı yapmışsın bilelim.

yoksa hedef kitleden paymı kapmak istiyorsun.böyle şeyler yapmayın arkadaşım.adam öleli 1 hafta olmuşken sazlı sözlü anma yapılırmı.

UMUT KUZEY'İ hiç tanımadığın o kadar belli ki arkadaşım... Umut uzun süre önce BARIŞ'I programına konuk etmişti. O program sırasında aralarında çok güzel bir dostluk başladı. Çünkü her ikisi de sıcakkanlı ve sevgi dolu insanlar.
Bodrum'da o melun kazadan sonra , Özel Bodrum Hastanesine koşup Barış'ımızı bekleyen dostlar arasındaydı sevgili Umut. Tıpkı Erkin Baba,Haluk Levent, Demir Demirkan ,Suavi, Murat Mermer ve diğer pek çok değerli sanatçı gibi.. Barış'ımızı ebedi yolculuğuna uğurlarken Amasra'da da yanımızdaydı sevgili Umut Kuzey. Lütfen özellikle bu konuda karalamayın. Çünkü biz BAG olarak Umut'un samimiyetine yürekten inanıyoruz. Yaptığı anma programı asla magazinel değildi. BİR DOSTLUK GÖREVİYDİ. BEN BAG ADINA BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Bir sevgi insanı olmak,
Adam gibi adam olmak,
Bir sanatçının sahip olması gereken çok özel değerlerdir.
TEŞEKKÜRLER UMUT...
 
Hem Umut'u hem de Barış'ı tanımadığı belli arkadaşın..
Sevilay'ın söylediklerine ek olarak şunu belirteyim..
Akbabalığı medyadan gördük, o çirkef dünya içinde Umut çok özel bir program yapıp Barış'tan nasıl bahsedilirmiş gösterdi, ayrıca Barış'ın şarkılarına da çok iyi hazırlanmıştı.. Sevgisinden ve saygısından en ufak bir şüphemiz yok..
Barış'a gelince hayattayken en çok hoşuna giden şey şarkılarının söylenmesiydi, en çok istediği şey de ardından şarkılarının söylenmesi.. Ne yazık ki çok erken ve çok acı oldu bu..
Sözün kısası Barış, daha güzel ifade edilemezdi..

Tekrar yüreğine sağlık Umut..

Ve Barış'tan bir söz..

Neler biz neler gördük
Aldırmaaa..
 
hep bu tür konularda böyle tartışamalara sahit olmusturuz..bu şunla ölçmeliyiz..samimiyetle..böyle sarkılı türkülü anma programı mı olur adam öleli bi hafta olmuş,yada helal adama bak ne ii adama saygı gösteriyor programında ona yer verior dienler....önemli olan bu adamın samimiyetine ne derece inanıp inanmadığınızdır...umut kuzey bu iki yorum herhagşi birini hakediyo olabir..'ulan adam yeni ölmüş..benimde rockla uzaktan yakından(ki ben uzaktan kelimesi kullanmak istiorum)alakam var yapim bi anma progra mı övsünler beni mantığı yapmadığı ne malum..yada gercekten üzüldüğü ve yaptığı seye inanıyorda olabilir..bunu bilemeyiz..umarım vicdanın rahattır umut...ne diiimm..saol yinede..her ne amaçla o programı yapmış olursan ol biz barışı sevgiyle andık..buğulu buğulu baktık..
 
severcik bir çektir git !!!! nehaqlimvarsa sana da bişey demek istemiyorum!...

yyyuuhhh yani bukadar öküzlük olur diyorum başka bişey demiyorum!

severcik sen ne yaptın o ölen insanların arkasından!!! ulan bu klavye delikanlılıkları yokmu öldürüyor beni yahu!!!
 
Geri
Üst