Şimdi bu başlık orjinal bir fikir olmamakla birlikte, çoğu forumda mevcut olan güncel sinema filmi paylaşım şeysidir. Düşündüm ki filmler içün ayrı ayrı başlıklar açıp dağınıklık yaratmaktansa, tek bir başlık altında yeni-eski filmleri konuşuruz, tartışırız, spoil ederiz, birbirimize tavsiyeler ederiz her türlü.
Halihazırda "en iyi 250 film" başlığı mevcut, fakat o iddiası belli olan ayrı bir liste deyu düşündüğümden bu dükkanı buraya açmayı uygun gördüm, hayırlı olsun.
İlk filmimi futboldan seçerek tribünlere oynamaktan da geri durmuyorum:
The Damned United:
İngilizlerin efsane futbol adamı Brian Clough'un teknik direktörlük dönemini anlatan bir film. Aslında başarılarla dolu olan kariyerinin belki en kötü dönemi, o aralar en parlak günlerini yaşayan Leeds United'ın başında geçirdiği 44 gündür. Film tam olarak o 44 günü anlatıyor.
Halihazırda "en iyi 250 film" başlığı mevcut, fakat o iddiası belli olan ayrı bir liste deyu düşündüğümden bu dükkanı buraya açmayı uygun gördüm, hayırlı olsun.
İlk filmimi futboldan seçerek tribünlere oynamaktan da geri durmuyorum:
The Damned United:
İngilizlerin efsane futbol adamı Brian Clough'un teknik direktörlük dönemini anlatan bir film. Aslında başarılarla dolu olan kariyerinin belki en kötü dönemi, o aralar en parlak günlerini yaşayan Leeds United'ın başında geçirdiği 44 gündür. Film tam olarak o 44 günü anlatıyor.