Oncelikle cok sorulan bir soruysa kusura bakmayin ama merak ediyordum gercekten.
Ben piyanoya 17 yasinda basladim ama annem ve babam derslerime kafayi tutunca o vakit okuldaki piyanodan yararlaniyordum ve muzik ogretmenim destek oluyordu, 18 e gelince ailem ikna olup bana ortalama bir elektronik piyano aldi ve bir muzik kursundan ilerliyorum(4 aydir) ve az cok gelistiridigimi gorebiliyorum ama etrafimda 6-10 yas arasi vakitlerde baslayanlari gorunce gec kaldigimi hissediyorum ve bu moralimi bozuyor, hatta ortamda piyano calan bir kac kisi.
"Liseden mezun olmadan once mukkellestiremediysen gec kaldin bir nevi"
"Lise oncesi ogrenmenin havasi daha iyi*
Tarzi seyler diyince gercekten moralim bozuldu, dogru mudur bilmiyorum gerci.
Ne dusunuyorsunuz?
Ben piyanoya 17 yasinda basladim ama annem ve babam derslerime kafayi tutunca o vakit okuldaki piyanodan yararlaniyordum ve muzik ogretmenim destek oluyordu, 18 e gelince ailem ikna olup bana ortalama bir elektronik piyano aldi ve bir muzik kursundan ilerliyorum(4 aydir) ve az cok gelistiridigimi gorebiliyorum ama etrafimda 6-10 yas arasi vakitlerde baslayanlari gorunce gec kaldigimi hissediyorum ve bu moralimi bozuyor, hatta ortamda piyano calan bir kac kisi.
"Liseden mezun olmadan once mukkellestiremediysen gec kaldin bir nevi"
"Lise oncesi ogrenmenin havasi daha iyi*
Tarzi seyler diyince gercekten moralim bozuldu, dogru mudur bilmiyorum gerci.
Ne dusunuyorsunuz?