fiyatına göre gerçekten alınası bir gitardır bu. Gibson'ın o yıllarda düşük fiyat etiketi ile satışa koyduğu bir model.
+1Hiç bir şekilde epiphone Gibson studionun en alt modelini bile aşamaz. Ayrı dünyalar ikisi de. Eğer alabiliyorsan Gibson al. Sonra içinde hep keşke Gibson alsaydım dersin. Ben her iki gitarı da kullandım. Mıdifiyeye de Gibson daha çok uyar. Ama denemeden alma tabi ki karar senin.
Herkese teşekkür ederim fikirlerini paylaştıkları için. Her bir mesaj faydalı oldu.
Dün gidip Epi'den vazgeçtiğimi söyledim. Bahsettiğiniz markalara da baktıktan sonra çok daha fazla seçenek olduğunu gördüm. İki markada saplanıp kalmanın alemi yok. Özellikle bu ikisini sormuş olmamın sebebi de malum şu ana kadar yalnızca Epi kullanmış olmam.
Fakat Strat denemeye karar verdim. Benim yapmak istediğime daha iyi cevap vereceğini düşünüyorum.
Bu bütçeden daha azıyla güzel bir strat alabilirim diye düşünüyorum. Fender Mexican olabilir, Mjt'nin relicleri çok sağlam duruyor. Fakat hiç ebay, amazon tecrübem falan yok, gözümü korkutuyor. SX'lere de çeşitli modifikasyonlar yaparak güzel şeyler ortaya çıkaranlar gördüm, SX de deneyebilirim.
yani ayriyeten bir gitar daha almam lazim progresif icin degil mi? yorumunuz icin tesekkur ederimHiç bir şeyle takas edemezsin @Muzs . Gitar dediğimiz şey İsveç çakısı değil onca tarzın altından tek başına kalkabilsin. O kadar farklı tarzı çalmaya gitardan ziyade ancak Mesa Mark serisinden, olmadı en aşağı Jet City amfi gerekir. Olmadı iyi bir modelleyici amfi de olumlu.
yani ayriyeten bir gitar daha almam lazim progresif icin degil mi? yorumunuz icin tesekkur ederim
mesa almayi dusunuyorum amfi olarak para biriktiriyorum o yuzden gitari takas etmek istedim 🙂İş gitarda bitmiyor, onu anlatmaya çalışıyorum. Amfin, ekipmanın da bu işin bir parçası.
mesa almayi dusunuyorum amfi olarak para biriktiriyorum o yuzden gitari takas etmek istedim 🙂
aynen abi hatta yarin gidip jp15 alacagim 😀 mesa cok pahaliymis be ben 2 sene once baktim fiyatlarina en son bu kadar pahali degildiBak bak bak! Hiç de çaktırmıyor zengin kendini 😀
Hangi Mesadır o?
aynen abi hatta yarin gidip jp15 alacagim 😀 mesa cok pahaliymis be ben 2 sene once baktim fiyatlarina en son bu kadar pahali degildi
evet abi ya *ama alacaktım* o kadar para veremem 😀Eee, borsa yan yattı, dolar göbek attı 😀 DoRe'nin kampanya da bitti böyle oldu 🙂
Mark mı alacaksın?