Dirty Black

Bilek metal yapsalardı 1 numara olurlardı....Kaliteli müzik(Thrash) dinleyen kalmadı artık.. Her yer gotikçi bilekçi doldu, ortam grubu olmayana mama yok bu memlekette. Kader utansın sonuna kadar thrash yapacağım ulan...
 
1 hafta evvel grubun davulcusu Volkan Güney ile beraberdik. Grubun dağıldığı falan yok. Yalnızca grubun gitar vokali Sinan Çelik gruptan ayrılmıştır. Grup 2. gitaristini ve vokalistini aramaktadır, bulduğunda kaldığı yerden devam edecektir.

not: grup gitarist bulana kadar, gruba gitarlar konusunda elimden geldiğince yardımcı olacağım.
 
Bugün ZID'a gittim fotokopi kapak dikkatimi çekti dinlemek istedim...Eleman koydu dinledim ve hemen aldım...Tebrik ederim çok güzel iş çıkarmışsınız, besteler çok hoşuma gitti gerçekten...Bir süre discman'imden çıkarmayacağım sanırım...Tekrar tekrar tebrik etmek istiyorum...Başarılarınızın devamını diliyorum...
Saygılar...Astrahan-Bass
 
Evet birçok demodan bariz farkı vardı o demonun fakat grubun dağıldığını ve 4 üyesinin 3 tanesinin artık farklı grupları olduğunu söyleyeyim.

Ama Dirty Black güzel bir ruh taşıdı bütün grup elemanları için bir okul oldu. Parçalarının hala dinlenmesi güzel bir şey sevindim duyduğuma.
 
BuzzLightyear demiş ki:
Aşağıdaki linklerde biri cover biri DirtyBlacK parçası olmak üzere 2 linkte 7.istanbul rock festivalinden çekilmiş videolar var.İkiside güzel ama Cover olanı tavsiye ederim.

www.cafeinn.org/therockula/mp3/mandwip.rar -- bu cover

www.cafeinn.org/therockula/mp3/fresh.rar ---- bu grubun bestesi.

sinan, videodaki whiplash super moruk. yalnız murat biraz hareketli olsaymış daha da gaz olurmuş.. cok iyi valla, ama bırakmana üzüldüm.
barışarockta sahne içinden çektigim video duruyomu sende? eger duruyosa bi ara izlemek istiyorum.
 
duruyor abijim video. ama kasette hala.. onu cd yapacaz da izleyecez daha.. ama ne günlerdi beee.. neredeyse 3 sene olacak.. hele bi adanaya gidişimiz orayı feth edip gelişimiz vardı yaa oyy oyy..
 
fjallstorm demiş ki:
Bugün ZID'a gittim fotokopi kapak dikkatimi çekti dinlemek istedim...Eleman koydu dinledim ve hemen aldım...Tebrik ederim çok güzel iş çıkarmışsınız, besteler çok hoşuma gitti gerçekten...Bir süre discman'imden çıkarmayacağım sanırım...Tekrar tekrar tebrik etmek istiyorum...Başarılarınızın devamını diliyorum...
Saygılar...Astrahan-Bass
Bahsi geçen demoyla ilgili şu ana kadar gruptan dahi kimseye söylemediğim 2 şeyi söyleyeceğim.
benim hiç bir başvurum olmadan avusturyalı promotions şirketi underground-empire' dan walter shurer post-war demosuyla dirtyblack i avrupaya tanıtmayı bana bir mail yollayarak teklilf etti, hemen kabul ettim. kendisiyle ingilizce bir reportaj yaptık bir kaç gün sonra.
yine benim hiç bir başvurum olmadan amerikada aylık olarak çıkan "hot live bands" adında underground rock gruplarına ait complation albüm yayınlayan bir organizasyon skeleton toys'u albümlerinde yayınlamak için benden maillle istemişti, hiç düşünmeden göndermiştim. fakat bundan bir kaç hafta sonra grupta dağılmıştı, albümün yayınlanıp yayınlanmadığına dair elimde bir bilgi yok.

şimdi gruplar arasında efsane diye anlatabileceğimiz, yok lombardo parayı bagetlerle çalarak havada tutuyormuş, yok cliff ölmemiş onu saklıyorlar gibi anlatımların nasıl oluştuğunu anlıyorum :D ama benimkiler gerçek.
 
DirtyBlack grubu tekrar kurulmuş, 2 yeni şarkısını bitirmiş, 2 yeni şarkısına hızla bitirmeye çalışmaktadır. hedef en geç eylülde demo çıkarmaktır.
grubun soundunda ve müzikal duruşunda biraz değişiklik olmuştur. müziğimizin daha olgunlaştığını düşünüyoruz. eskisinden çok daha iyi olduğumuzu düşünüyoruz bunu zaman göstericek.

şu andaki kadro;

Sezay - davul ( bu adama dikkat )
Sinan - Gitar vokal
Wolkan - bass
Murat - 2. gitar şeklindedir.
 
Skull_KruSher demiş ki:
Hayırlı olsun..bekliyordum bunu ..
Sezay o gözlüklü çocuk mu Agoradan? Oysa iyi çalıyor iyi çocuğa da benziyor. Volkan? Kayabaş mı?

evet sezay agora nın davulcusudur. kendisine çok güvenliyorum. wolkanda evet wolkan kayabaş kendisine çok güveniyorum çok yetenekli birisidir.
 
Geri
Üst