Jim Carrey

bazı insanlar onu şaklaban olarak görse de,rahatlıkla her türlü rolün üstesinden gelebilecek,tüm zamanların en iyi oyuncularından biri benim için.dump and dumper zaten izlediğim en iyi komedi filmi,the truman show müthiş bir dram.eternal sunshine of the spotless mind i izleyemedim,jim carrey için oyunculuğunun en üst düzeyi diyorlar.izlemediğim diğer jim carrey filmleri de man on the moon(ilk işim bu filmi izlemek),the cable guy ve magestic.izlediklerimden liar liar,ace ventura,the mask,me myself & irene keyifli filmler.ben sadece biraz bruce almighty de hayal kırıklığına uğradım.daha iyi olabilirmiş gibi geldi bana.işin ilginç tarafı bu filmde inanılmaz hasılat yaptı.bana göre pek iyi değildi.
 
Adam günde 4 saat sadece mimik çalışıyor ayna karşısında,rol çalışmalarıda cabası...İnanılmaz bir oyuncu bence...
Yabancı komedi de Ed O'neıl(Al Bundy) ile birlikte favorimdir...Sevgiler...
 
Aşırı beğenmesem de başarılı bir film Eternal Sunshine Of The Spotless Mind ve ordaki oyunculuğu da çok başarılı Jim Carrey'in. En sevdiğim filmi Truman Show hala ama daha sulu komedilerini de çok fazla seviyorum. Özellikle de Salak ile Avanak en sevdiğim komedi filmlerindendir.
 
İzlemediğim bir tek Me,Myself & Irene filmi vardı onu da dün gece izleyebildim. Klasik Jim Carrey filmiydi çok eğlendim ;) Eternal Sunshine Of The Spotless Mind filminden sonra tekrar bildiğimiz Jim Carrey'i görmek hoşuma gitti. Ben bu adamı komik seviyorum, komik izlemek istiyorum. Stresli yoğun günlerde kafa dağıtmak ve gülmek için birebir ilaç gibi. Oyuncu olarak belki artık komik adamı oynamaktan sıkılmış daha farklı performans gösterebileceği filmlerde oynamak istiyor olabilir doğal olarak. Eternal Sunshine Of The Spotless Mind filminde Jim Carrey iyi gelmemişti bana. İnsanlar böylesi komik bir adamın dramatik bir filmde de oynayabildiğini görünce Jim Carrey'in en iyi performansı falan diyorlar bu film için. Katılamayacağım. Başarısı zaten şüphe götürmez. Adam mizah ve güldürme misyonuyla gelmiş sanki dünyaya. Brucu Almighty'de böyle bir replik vardı sanki Jim Carrey için yazılmış ;) Herkesin bu dünyada misyonu vardır vs...
 
futurist demiş ki:
Eternal Sunshine Of The Spotless Mind filminde Jim Carrey iyi gelmemişti bana. İnsanlar böylesi komik bir adamın dramatik bir filmde de oynayabildiğini görünce Jim Carrey'in en iyi performansı falan diyorlar bu film için. Katılamayacağım. Başarısı zaten şüphe götürmez. Adam mizah ve güldürme misyonuyla gelmiş sanki dünyaya.
Jım Carrey de komedideki doğallığını dramda göremediğin için sanırım...o doğallığını drama yansıtamıyor belki de...Dediğin gibi; "Adam mizah ve güldürme misyonuyla gelmiş sanki dünyaya..."
 
Bu adama şaklaban diyenlerin alnını karışlarım ben :) Gerçekten dediğiniz gibi her rolün üstesinden gelebilecek bir adam. Mimikleri ise oyunculuğunun önemli bir parçasını oluşturuyor; açıkçası ben çok keyif alıyorum onu izlerken.
 
impala demiş ki:
Jım Carrey de komedideki doğallığını dramda göremediğin için sanırım...o doğallığını drama yansıtamıyor belki de...
Kesinlikle katılıyorum. Eternal Sunshine of spotless mind filmde sanki adama sürekli uyarı geliyormuş gibi hissettim 8O Aman Jim kolunu kaldırma aman Jim yüzünü şekle sokma bak burada değişik bir şeyler çekiyoruz komik olmamalısın der gibi. Kendini kısıtlar gibi, komik olmamak için ciddiyet kasılanlar gibi. Yani bu adamın "yazık" dediğimiz anlarında bile yerlere yatıran komik mimikleri var ya, sakın yapma sakın yapma sakın yapma diye ikaz ediliyormuş hissi veriyor. ;)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
salak ile avanak 2 yi izleyen var mı aranızda bilmiyorum ama kötü bir lise filmi tadında bir film çıkartıp,salak ile avanak gibi muhteşem bir filmin ismini kullanmak talihsizliğine düşmüşler bu filmle..
 
bu adam dünya sinema tarihinin en trajikomik adamı..(charlie chaplin zamanında yaşamadın onun için bilmiyorum :) )o kadar etkileyici bir adam ki; insanı filmin içinde sürüklüyor ve film bittikten sonra bile yaşatabiliyor..

the thuram show'dan o kadar etkilenimştim ki; hala bile sorarım kendime acaba bende mi izleniyorum diye..Bu kadar güzel oyunculuk olabilir..Sanmıyorum onun tadını verecek birisi daha çıksın..
 
dumb&dumber, liar liar, man on the moon ve me myself and irene bence en güzel filimleri. ama once bitten diye bir çömez filmi varki , vampir temalı olduğu için apayrı bir yerde durur benim için :)
 
abi ACE VENTURA 1-2 MASKE Jim Carey'nin ensevdiğim filmidir.ACE VENTURA 2 filmimde şunuanladımki admın vücudunda kemik diye bişey yok.Ayrıca bu adma şaklaban diyen salaklar varsa kendileri şaklabandır.Yegene sevdiğim oyunculardan biridir...
 
Kesinlikle çok iyi bir oyuncu genelde komedi filmleriyle izledik ama ciddi rollerdede gayet başarılı izlemediğim filmi kaldımı bilmiyorum :roll: man on the moon vardı orda çok iyiydi mesela ... beğenirim kendisini hatta bir dönem aşıkdım 8O
 
Geri
Üst