HEERKEZEE SELAMLAR hııı!!!
Selam herkeze bizi tanıyan ya da tanımayan herkeze SELAMMM :evil: .
BLACK TOOTH :?: bu adı gerçekten seviyorum <seviyorum çünkü en sonunda başardık sanırım .Bu grubu kurup bu son ve sağlam kadroyu oluşturana kadar ne kadar çok zaman geçti anlatamam.Beraber yola çıktığımız o 96 yılına geri dönecek olursak geriye sanırım bir ben birde Deniz <ADAMİ-D> kaldı sorcak olursanız çok memnunum çünkü bu PANTERA manyaklarını bir araya getirmek çok zor bir işti.
AH MAZİİ??
İşti güçtü askerlikti evlilikti ve yığınla sorundu derken bir şeyler başarabilmek için hep mücadele ettik.Asla bıkmadık ve bitmek tükenmek bilmeyen bir sabırla hep denedik takiİİ BLACK TOOTH :twisted: oluşana kadar.Grup arkadaşlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum onlara çok şey borçluyuz nedenmi? Bize şu boktan dünyada yaşamak için bir neden sağladıkları ve yıllardan beri içimizde var olan sağlam bir grup hayalini bize verdikleri için.
Süpersiniz çocuklar.
:evil:

:evil:
1995 yıllarında tarihi mekenımız yüce izbelik ROADHOUSE da ilk içmeye başladığımızdan bu yana çok zaman geçti çok şey değişti daha doğrusu kimler geldi kimler geçti.Herkezler dağıldı kimisi belki artık bu müziği dinlemiyor bile ama şu varki o yıllar yaşanası yıllardı ve herkezin yaşamasını isterdim.Eğer o günleri yaşayıpta bu yazımı okuyan olursa size sesleniyorum millet BLACK TOOTH da o günleri tekra yaşayacaksınız. Bana güvenin.
Grubun iki genci ONUR ve UTKU sizleri seviyoruz ve sizde kendimizi görüyoruz hayata bu çizgiden bakmaya devam edin sakın çizginin öbür tarafına popçuların yanına geçmeyi aklınızdan bile geçirmeyin.Yaşınız daha çok genç hayatınızda büyükl değişiklikler herzaman olacaktır mühim olan kafayı değiştirmemek.Bizli yada bizsiz bu grbu taşıyın herzaman ve asla unutmayınki sağlam bir grup sağlam bir altyapıyla aykta durur.Asla çevrede gördüğüm o karı kız ayağına grup kurup tek bildiği şey çükü olan hıyarlardan olmayın .
Bu gurba layıksınız ve öyle kalın bizi utandırmayın. Zaten bunu yapmıyacağınızdanda eminim.
BİLGEHAN işte gerçek ruh. Sen mükemmel bir adamsın ya :twisted:
senin gibi aklı başında bir okadarda kalıbına sığmayan biri ile tanıştığıma çok memnunum.KRAL BASÇImız bizim seni hem nir asker hem bie doktor hemde bir metalik adam olarak tanıdık sen nasıl bir adamsın ya bu kadar boku bir arada yürütüyosun.
DENİZ a.k.a <ADAMİ-D>
sana ne yazabilirimki kardeşim benim .
Belkide tek birşey herşey için TEŞEKKÜRLER
herzaman şu içine sıçtığımın dünyasında yanımda oldun. Beraber hayal kurduk ağladık zırladık eğlencenin götüne vurduk.Üstüme bile kustun lan ayı.Beraber öldük beraber dirildik .Stage Dıve larda apandistini bile patlattın ama konser bitimini bekledin eğlenceyi bölmemek için
Daha o kadar şey varki neyse sen benim adamımsın ve hep öyle kalacaksın.