mp3 dosyasından ses ve müzik ayırma

G

gorkemteke

arkadaşlar benim söyle bi programa ihtiyacım var ses ve müzikleri birbirinden ayıran bi program acaba böyle bişey varmı varsa adı nedir yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler
 
Ses ve müzik ayirmaktan kastin sarkidan vokali ayirmaksa yok öyle bir sey.

Bu forumda hafta da bir yinelenen bir soru bu artik insanlarin yaza yaza dilinde tüy bitti. (Karaoke filan diye aratirsan bulabilirsin)

Su anki teknolojiyle mümkünati yok, sadece cok ciddi kayiplarla vokali azaltabilir hatta istersen, göze aliyorsan, insanin ses frekans bölgesini komple traslayip yok edebilirsin ama o frekanslara denk gelen herseyi de silmis olursun.
 
Faz farkı yaratarak ancak belirli frekanslaı yok edebilirsin darkında söylediği gibi amma tartışıldı bu iş yaw.
Yaparsın ama verimli sonuç alamassın
al sana yapmak için program ismi Powerkaraoke
arat bul indir dene belki işini görür.
Kolay Gelsin
 
virtual dj trial al sen kardeş bende çok yaptım dediğin işi en kaliteli ayırma programıdır kendisi
içine müziği attıktan sonra çalarken effecxt lerden vocals i seçicen al sana vokal yok
eğer sesleri silmek istiyosan o saman da yandaki ayarlarla oynarsın en az kayıpla işini halledersin
 
merhaba arkadaşlar. bir şey soracam; vocalin kesinlikle bulunmadığı müzikleri nerden bulabilirim? yani ben ikisini birbirinden ayırmak değilde zaten bir araya getirilmemiş müzik aryorum. bildiğiniz bana yararlı olbilecek site varmı?
 
google amcaya da "guitar backing track" yazarsanız bolca bulursunuz.torrent halinde onlarca jam track ler de mevcut.vokali normal sesten %100 ayırabilmek mümkün degil ama yaklasık sonuclar alan programlar var.hatta bikac program ve profesyonelligi de katarak belki kendiniz de ayırabilirsiniz gördüm bu tarz da gitarı davulu vokali ayrılmıs sarkılar ama %100 kalite ve %100 verim mümkün degil...
 
vox'un tek kanal mp3'lerden gitar ayıklamak için bir programı var epeyde başarılıymış bildiğim kadarıyla ama vokal için var mı bilmiyorum.

zor ama imkansız değil. sonuç da çok etkileyici olmaz
 
Geri
Üst