18k-22k Civarı gitar tavsiyesi

merhabalar, bundan 6-7 sene önce ibanez grg121dx gitarim vardi onunla bir kac yil gitar caltim ve biraktim simdi ise terkar gitar alma istegim dogdu. Yillardir piyasaya bakmiyordum ne hale gelmis... eskiden begenmedigimiz 600-700 tllik gitarlar simdi 15-20k olmus neyse...
butcem 18-22k arasi gozukuyor ve baktigimda artik yeni markalar da gormeye basladim eskiden schecter ibanez onceligim olurdu simdi butceme gore onlara bakmak istemiyorum pek aklimda iki marka var S by Solar ve Spira guitars ikisi de butce olarak kafa kafaya ama almisken en azindan iscilik olarak biraz daha iyi bi sey alayim da pickuplarini degistireyim diye dusunuyorum. siz hangi markayi tercih edersiniz? veya farkli markanin farkli bir modeli var mi onerebilceginiz? pickup degistirmekle ugrasma direkt bunu al diyebileceginiz?
(metal caliyorum genelde)

2.el bakmak en mantıklısı.Sıfır gitarlar iyice uçtu. Schecter ve Ibanez neden istemiyorsunuz ? 2.el çok iyi şeyler çıkıyor uygun fiyata. Cort markasının da güzel aletleri var vx4x veya evl z6 gibi.

2.el bakmak en mantıklısı.Sıfır gitarlar iyice uçtu. Schecter ve Ibanez neden istemiyorsunuz ? 2.el çok iyi şeyler çıkıyor uygun fiyata. Cort markasının da güzel aletleri var vx4x veya evl z6 gibi.
yok bence 2. el konusunda haklisiniz ancak nakit cekmedim kredi karti taksitiyle almayi planliyordum
CORT KX307MS baktim baya guzel gozukuyor biraz butcemi asiyor ama bundan 7-8 sen eonce cort hakidna hic iyi seyler duymuyordum acaba o on yargilari kalmali mi cort daha iyi bir marka oldu mu? tabi butcemi nakit ayarlayabilirsem ikinci el bakmak elbette daha manitkli olabilir

sahibinden de 2. el ibanez rga742fm var gorunus olarak sevdigim bir gitar ama 0 almak istesem de S by Solar AB4.7C var ve yorumlar hic fena degil gorunus kalite oalrak da insanlar memnun gozukuyor bu fiyatlarda su an iksii de ayni fiyatta aralarindaki en buyuk fark tabi ki biri ibanez ancak ibanez 25.5 scale S by solar da 26 scale sert tonlar caliyorum genelde

siz hangisini tercih ederdiniz?

Geri