İstanbul 19 Ülke ve 59 Şehir [ONLINE] veya Yüzyüze Bas Gitar ve/veya Teori Dersi İstanbul (TAM PROFESYONEL MÜZİSYENDEN)

www.korelmemili.com

17 senedir Bas Gitar çalıyorum.

Koronavirüs'ten çok daha önce online olarak dersler yapan birisiyim. Türkiye'de ilk veya ilklerden biriyim.
59 Şehir, 19 Ülkeden insanla çalıştım, çalışıyorum.

Yüz yüze çalışmayı tercih edenleri Bakırköy'deki evimde ağırlayabilirim.

İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Adana, Tekirdağ, Kayseri, Nevşehir, Bilecik, Edirne, Mersin, Sakarya, Kocaeli, Aydın, Çanakkale, Kırşehir, Muğla ve Niğde’den yurt dışından KKTC, İngiltere, Belçika, İsviçre, Almanya, Hollanda, Norveç, İrlanda, İsveç, İspanya, Şili, Çin, BAE, Danimarka, Romanya, Makedonya, Kanada ve ABD'de ikamet eden öğrencilerimle online olarak çalışmalar yaptım ve yapmaya devam ediyorum.

İlk defa başlayan kişilerle de, senelerce çalan kişilerle de çalıştım. Bilgi çağında herkes, her yerden bir şeyler öğrenebilir fakat ben durumunuza göre ve daha önce yüzlerce insanda görmüş olduğum durumlardan yola çıkarak aslında size seneler kazandırıyorum.

Önemli Not: Online dersler en iyi ses ve görüntü kalitesi ile gerçekleşir. Direkt ses kartı çıkışı, 4K ve 1080p yakın-uzak iki kamera kullanıyorum. Bas gitarı ve beni en iyi duyabileceğiniz şekilde kurulum yapıldı. Ses veya video örneği için yazabilirsiniz. Ayrıca dersler kaydedildiği için istediğiniz zaman tekrar izleyebilecek olduğunuzu da unutmayın.

Belirli bir seviyede çalıp tıkandığını hisseden birçok kişiye olduğu gibi sizlere de yardımcı olabilirim.

Dersler siz odaklı olacağı için en azından tanışmak için iletişimde olmamızı tavsiye etsem de, derslerimizin dışındaki zamanda da gelişiminize odaklanacağımı bilmeniz önemli. Bas Gitar için teknik, teorik ve pratik bilginin yanı sıra iyi derecede müzik teorisi öğrenecek, nota okuyabilip-yazabilecek, Gitar ve Klavye hakkında fikir sahibi olacak ve bilgisayarda kayıt yapabiliyor olacaksınız. Çalıştığımız süre boyunca bir eğitiminizi akademi ve üniversitedeki notların yanında, güncel döküman ve e-dökümanlarla besleyeceğim.

Dersler istediklerinize göre şekillenir fakat, Bas Gitar'ın temelleri, şarkıları duyarak öğrenebilme, müzik teorisi, perdesiz bas gitar, bas teknikleri(slap, tapping, 3 ve 4 parmak çalım vb.), diziler ve arpejler, popüler riffler, walking bass, stil, doğaçlama, kulak, nota okuma vb. konularda detaylı bir şekilde çalışabiliriz.

Son düzenleme:

Geri