İlginç 2 Gitar&Bass Markası(ibanez kopyaları)

Tokai denilen gitarı bulduğunuzda kaçırmayın alın derim :) ZZ TOP hala kullanır bu gitarları. 78 strat kopyasını kullandım,birebir vintage fenderlerin kopyasını yapıyor,hatta üzerinde oldies but goldies yazar :) denediğim 10 70s fender den 9 unu yiyecek kalitede aletti..
 
7kedi7eti7 demiş ki:
Ozzfish demiş ki:
evet rocksonlar çok meşhur esp m2lerden ibanez pgmlerden bcrichlere kadar çeşit mevcut :)

peki iyilermidir
birde http://www.mahsenmuzik.org.tr.tc/ burdaki rock star ve extreme marka gitarları acayip merak ettim. usa falan yazıyor ama yalandır kesin

Biri Rockson mu dedi?Bende var bi tane rockson ilk elektro gitarım olarak almıştım geçen haftaya kadar da tek gitarım dı ve inanın bu gitarla kat ettiğim yolu bir bilseniz çok şaşırırsınız.bendeki rockson bir strat kopyası ağacı? da son derece kalitesiz gofret dediğimiz cinsten ben sıfırını 100 liraya almıştım tam 2 yıl önce cort x-2 den falan çok daha iyi bir gitar yani başlangıç için ucuz ve iyi bir seçim bu gitarla 2 yıl nasıl dayandın derseniz; köprü manyetiğini değiştirdim :D.evet çok dandik bir gitar ama ben gitarımı seviyorum ve gitarım şuanki haliyle yeni aldığım kore ibanezden daha iyi durumda inanın bana!

gitarı 100 liraya almış olabilirim hatta satsam satılmaz bunu da biliyorum üstüne para isterler bu gitarı almak için ama benim için pahabiçilmez bir gitar düşünsenize neredeyse bütün ilklerinizi yaşadığınız bir gitar sizin için de değerli olmaz mı?bu gitara bi emg 81 takıp ilerde de kullanabildiğim kadar kullanmak istiyorum,canım jacksonalrı alıp alıp çalamyanlara inat!

sanırım biraz kişisel oldu :)
 
Geri
Üst