Kör Talih

Türkiyenin Tek Sufi rock yapan gurubu Kör Talih, 24 Kasım Çarşamba akşamı saat 21:00 de konser verecektir. Bilgi Gitarist Bülent GÜVEN den alınmıştır.

Ney Emre TOMBUL, Gitar Vokal Bülent GÜVEN, Gitar Muharrem GÜZEL, Klavye Hasan SAYGIN, Vokal Serkan ÖZKAN, Bas Pelin GÜRKAN, Bateri Göksan GÖKTAŞ dan oluşan gurup yaklaşık iki yıldan bu yana ilk defa hayranlarının karşısına çıkacak.

Daha önce kendilerini açık havada seyretmiştim. Yerinde duramayan gitarist Bülentin ve neyzen Emrenin performansları açıkçası muhteşemdi. Konser, gurup elemanlarının tek tek sahneden ayrılması ve sonunda gitar - ney atışması ile sona ermişti.
 
Sufi rock, tasavvufi kalıplarla bütünleşmiş bir rock türü diyebiliriz ancak içindeki acıyı daha dolaylı olarak anlatan ve dinlerken insanın rakı içesi gelen bir tür. konserimiz,

24 Kasım Çarşamba s. 21:00 Bronx da
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
konser

Kör Talih
10 Şubat Perşembe
Yeni Melek gösteri Merkezi
S. 20:00

KIRAÇ - Kör talih

Kıraç ilk defa bir konsere ön gurupla çıkıyor. Kör talih bence gerçekten bunu hakedecek kadar kaliteli ve samimi bir gurup.

Bas: Pelin, Ney: Emre, Vokal : Serkan, Vokal gitar : Bülent, Gitar: Muharrem, Klavye Hasan, Bateri: Göksan

Ritchie, Konserde sürprizleride olduğunu söyledi bana, görsel açıdan değişik ışık ve görüntüler eklenmiş, ayrıca guruba eşlik edecek iki de konuk varmış ama detaylı bilgi vermedi.

En önde sizi hayranlıkla alkışlayacağım.
 
radikal

Konserimiz yoğun hava muhalefeti nedeniyle 19 Şubat cumartesi gününe ertelendi. Ayrı cumartesi günü "radikal" de gurup hakkında geniş bir roportaj ve fotoğraflar yeralacak
 
hiç dinlemedigim ve dinlemeyecegim bir tür!
ancaaaak.... izledim ve su an eve yeni geldim;
herkes üstüne düseni çok güzel yerine getiriyor, tarzi ne olursa olsun, grupta çok güzel bir akis var, belli ki müzik bilgisi var herkesin..
vokal gayet samimi, "çarsamba" gitarli eleman yakin bir arkadasima benziyor :) basçi arkadasin solak olmasi da ayrica ilgimi çekti; fakat bu, bas sesini, digerlerini bastiracak kadar açip bagirttirmayi gerektirmez diye düsünüyorum naçizane?!
son olarak basarilar dileyip salonda "sag taraf"ta da sizi alkislayanlarin oldugunu belirtmek istiyorum ;)
 
ben sasirdim su anda kiracin alt grubu olarak cikmaniza ben sizi daha nekropsi , replikas , babazula , zen vari hatirliodum hatta babazulanin alt grubu olarak gorunce de sevindim oldukca ama altta yazan yorumu gorunce tuylerim diken diken oldu ne alaka kirac nedir kimdir ki nasil ola???

"KIRAÇ - Kör talih

Kıraç ilk defa bir konsere ön gurupla çıkıyor. Kör talih bence gerçekten bunu hakedecek kadar kaliteli ve samimi bir gurup. "

boyle bisey yasamis olmaniza cidden cok uzuldum gecmis olsun... basarilar kolayliklar dilerim ...
 
sinek demiş ki:
ben sasirdim su anda kiracin alt grubu olarak cikmaniza ben sizi daha nekropsi , replikas , babazula , zen vari hatirliodum hatta babazulanin alt grubu olarak gorunce de sevindim oldukca ama altta yazan yorumu gorunce tuylerim diken diken oldu ne alaka kirac nedir kimdir ki nasil ola???

aynen katılıyorum..babazula dan sonra kıraç pek olmamış :)
dün izledim sizi gölge de ve gerçekten tuttum..hatta kendikendimede "acaba turkrockta sayfaları varmı,varsa hemen biiki bişi yaziim"diede düşündüm...varmış:) tebrik ediorum başarılar diorum.. :)
 
teşekkürler

Değerli arkadaşlar bu güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Ankarada bulunmak apayrı bir zevkti bizim için. Tüm Ankara tayfasına ve bizi dostça karşılayan tüm Ankaralı arkadaşlarımıza özellikle ve özellikle teşekkürler.

Kıraç konseri Yeni Melek gösteri merkezi tarafından bize sunulmuş bir fırsattı bizim içinde bir testti. Değişik bir dinleyici kitlesine hitap ettik ve inanın kişisel görüşlerden tutunda yerel gazete yorumlarına kadar (beyoğlu - radikal - aktüel) tüm eleştiriler olumluydu. Sonuçta biz herkesin sevebileceği bir müzik tarzını icara ettiğimizi ispatlamış olduk.

Babazula ile aynı sahneyi paylaşmak ve aynı koltuklarda yolculuk etmek bambaşka bir zevkti. Kendine hayran bırakan kişiliği ile Murat ERTEN abimize özellikle ve özellikle teşekkürler.
 
ya ben yıllar yıllar önce sanırım 1999 idi yıl kör talihi açık havada izlemiştim ilk çıkan gruptu ve çok sevmiştim yalan dünya die bi şarkıları vardı ezbere bilirdim noldu sonra hiç sesleri çıkmadı yada çıktı da biz mi duymadık valla ben vokallerinin sesini duymadan yapamıom çok özledim.. keşke yine görünseler ortalarda yapsalar bi demo yada elinde kör talih demosu olan yada herhangi bi kayıt, paylaşsın isterim canı gönülden
 
hatırlarızda habire dağılıp toplanıyor bunlar :) , en son Hasan albüme giriyoruz herşey süper falan diyordu askere gittim geldim yine dağılmışlar galiba, son durumu bilmiyorum
 
üf ya üf bööle ii gruplar nie yok oluolar hiç anlamıom.. elinde herhangi bi kayıt olna var mı peki?
 
Geri
Üst