2.000 TL 2. el elektro gitar önerisi

Telleri değişmiş, sap ve entonasyon ayarları yapılmış. Bana da en mantıklı o geldi, bir de o RG350-370'lerin hepsini ben attım 😀 Başka bir öneriniz var mı? Yoksa yüksek ihtimalle Karşıyaka'dakini alacağım.
bu bütçede grg serisi bir gitar alma yeter. Ibanez'in RG isimli bir serisi vardır, en düşüğü endonezyada üretiliyor şuan. Bunlar da rg350-370 işte, orta seviye gitarların en ucuzudur bu gitarlar. Her yola da gelirler, 2. .el alınırsa performans/fiyat oranı yüksek ürünlerdir. Peki GRG serisi nedir ? Bu da ibanezin GIO serisi RG gitarları oluyor, yani çin yapımı ve daha kalitesiz ağaç ve donanımla üretilen daha ucuz gitarlar, bunlara da başına G ekleyerek G + RG = GRG demişler. 1500 liradan fazla bütçesi olan birisi grg serisine bakmamalı çünkü çok daha iyisini alabilir aynı paraya. Alın bu bilgiyle ne yaparsanız yapın 😀
böyle seçenekler de var işte

Abiler iyi günler öncelikle, benim de çalmak istediğim tarz arkadaşla aynı ama ben bütçemi 3k ya kadar çıkartabiliyorum

Şu an için aklımda olan modeller ise ;

Cort'un evl serisi
Schecter stealth c-1
İbanez'in ex350 Korea(Sari sitedeki ilan için link Ibanez EX350 1992 Korea - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 921886698)
İbanez'in RGA42 FM modeli(Sari sitedeki ilan için linkhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-ibanez-rga42-fm-aktif-manyetik-modifiyeli-901223756/detay/)

Abiler iyi günler öncelikle, benim de çalmak istediğim tarz arkadaşla aynı ama ben bütçemi 3k ya kadar çıkartabiliyorum

Şu an için aklımda olan modeller ise ;

Cort'un evl serisi
Schecter stealth c-1
İbanez'in ex350 Korea(Sari sitedeki ilan için link Ibanez EX350 1992 Korea - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 921886698)
İbanez'in RGA42 FM modeli(Sari sitedeki ilan için linkhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-ibanez-rga42-fm-aktif-manyetik-modifiyeli-901223756/detay/)
İkincisinin linkini verememişim

Geri