Insallah düşer ama ikinci el de düşünebilirsiniz gerçekten temiz aletler var gibi duruyor😀ya baktım hala aynı fiyat biraz düşse alabilirdim 🙁
Insallah düşer ama ikinci el de düşünebilirsiniz gerçekten temiz aletler var gibi duruyor😀ya baktım hala aynı fiyat biraz düşse alabilirdim 🙁
vox vt 20 mi hocam.artıları eksilerini yazabilir misiniz rica etsem tamamen hoşuna gitmeyen yada giden ayrıntılı biçimde?Amfiyi geçenlerde denemiştim . Üzerinde isf denen bir potansı var. Bu potans sayesinde rahatça amerikan ve ingiliz tonu ayarlanabiliyor. Rahat taşınabilir bir amfi . Alternatif olarak kendi amfim vox vt yi önerebilirim . Tek eksisi ton yazmak kolay değil.
çoğunda taksit seçeneği bulunmuyor hocam ya yoksa 40 wattı 750 liraya gördümInsallah düşer ama ikinci el de düşünebilirsiniz gerçekten temiz aletler var gibi duruyor😀
Hocam diğerlerinde varmı taksit?çoğunda taksit seçeneği bulunmuyor hocam ya yoksa 40 wattı 750 liraya gördüm
Artılarıvox vt 20 mi hocam.artıları eksilerini yazabilir misiniz rica etsem tamamen hoşuna gitmeyen yada giden ayrıntılı biçimde?
sanırım vox alacağım hocam. çok teşekkür ederim yorumunuz için.Artıları
Power amp katında 12ax7 laamba var.
33 tane amfi modellemesi var jazz chorus tan dual rectoya kadar
Hatırladığım kadarıyla 11 tane ( distortion od fuzz wah tarzı ) efekt var
Yine 11 tane ( delay chorus tremolo tarzı ) efekt var . Efektlerin seviyesini belirleyebiliriyoruz .
8 tane user bank var yazdığınız tonları atayabilirsiniz
Power level potansından amfinin watt seviyeain ayarlayabilirsiniz
Çok ekstrem olaylara kaçmadıkca rock a iyi gider
Eksikleri
Ton yazmak başlarda aşırı derecede zor . Hatta amfiden bile soğutur .
Kullanımıda başlarda dediğim gibi karışık.
Çok yüksek gainli death metal gibi tarzlara gitmiyor .
hayır maalesef 🙁Hocam diğerlerinde varmı taksit?
Önemli değil hocam . Amfiyle ilgili sorununuz olursa elimden geldiğince yardımcı olurumsanırım vox alacağım hocam. çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Hocam siz heralde fazla metalvari işlere girmiyorsunuz ben genelde testament falan çalarım öneriyi bu yönden vermiştim😀sanırım vox alacağım hocam. çok teşekkür ederim yorumunuz için.
hocam zaten roland düşünüyordum ama malum bütçemi aşıyor bütçem olsa direk roland cube 40 alırım. metal dediğiniz zaman direk chevelle,deftones kısaca alt.metal çalan nadir alt.rockcılardanım 😀 yanlış tercih vermediniz merak etmeyinHocam siz heralde fazla metalvari işlere girmiyorsunuz ben genelde testament falan çalarım öneriyi bu yönden vermiştim😀
genelde processoru kullanacağım için pek efekt işlerine girmeyeceğim amfi içinde güzel bir rock soundu mesela kara kutu intro buna girebileceğim bir amfi gerekti oda vox görünüyor muhtemelen 😀Önemli değil hocam . Amfiyle ilgili sorununuz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum
efekt ayarlarını direk kullanmasam güzel bir sound alırım direk amfiden diye düşünüyordum yanılmıyorumdur umarım. vox kalitesine güveniyorum yaHocam vox zaten modellemeli, prosesorle anlasamazlar zannimca. Onu birakin bende asiri bir vox hayranligi var, suan ona yukselmeye calisiyorum amfimi satip 🙂
Tamamdır o zaman😀hocam zaten roland düşünüyordum ama malum bütçemi aşıyor bütçem olsa direk roland cube 40 alırım. metal dediğiniz zaman direk chevelle,deftones kısaca alt.metal çalan nadir alt.rockcılardanım 😀 yanlış tercih vermediniz merak etmeyin
yani boss'un çok yüksek olmayan modelini kullanıyorum (bossg1on) kanalı clean'e alıp çalmayı düşünüyordum vox'da.ikinci el konusuna gelince,hocam onu halletsem bile nakitle ödeyemem o yüzden de yanaşamıyorum.en azından şu yazı amfiyle kapatmak istiyorum.vox a da meraklıyım açıkcası siz ne dersiniz?Ve ikinci elden sasmayin diyorum, eger sikinti olacaginizi dusunuyorsaniz get actirisiniz. Hasarliysa geri gonderirsiniz. Satici komisyon farkini sizin odemenizi istese bile eger amfi hasarsiz cikarsa alacaginiz urunu sifirindan en az 100-150 tl daha ucuza mal edebilirsiniz...
ayrıca blackstar id 40 watt var birde ona da baktım iyi midir yada vox'dan alt seviye midir?Prosesorunuze guveniyorsaniz daha sade fakat kaliteli seylere yonelin derim... Cunku bu amfi cok genis yerlere uzanabilmesi icin all-in-one tarzi yapilmis ve bu ozelliklere gore fiyatlandirilmis bir alet. Prosorunuz kaliteli degilse voxu alip prosesoru elden cikarmayi, eger kaliteliyse biraz daha para biriktirip blackstarin 3band eq ve reverblu bir modelini almayi dusunun derim(3band eq ve reverb olan modelleri daha tuzlu satiyorlar, sadece 3band eq lu olan -varsa- da alinip reverb sizin aletten de alinabilir tasarruf icin, ama dedigim gibi kaliteliyse).