2. El boss pedal yarı fiyatına alınır mı

Merhaba ben Boss pedal almayı düşünüyorum sahibinden’de baktım aşağı yukarı yarı fiyatına var bunlar alınır mı? Ürünler tamamen sağlam mıdır sıfır ürün performansı görebilir miyim?
Alırken nelere dikkat etmeliyim?

Elbette alınır. Dijital değillerse analog pedallar öyle kolay bozulabilir sorun yaşayacağınız şeyler değillerdir.

Yine de, yaşanabilecek bazı sorunlar;
- Posta ile alacaksanız elbette satıcının sizi kandırması her türlü ve her şekilde mümkündür.
- Yanlış voltta adaptör takılması sonucu pedal yanmış olabilir. Adaptör ya da pil ile çalıştığından emin olun.
- Tamir görmüş olmaları.
- Kozmetik sorunlar.

Teşekkürler bu arada ds-1 almayı düşünüyorum bide cızırtı rahatsız ederse ns-2 de alırım diye düşünüyorum ne dersiniz?

Elbette alınır. Dijital değillerse analog pedallar öyle kolay bozulabilir sorun yaşayacağınız şeyler değillerdir.

Yine de, yaşanabilecek bazı sorunlar;
- Posta ile alacaksanız elbette satıcının sizi kandırması her türlü ve her şekilde mümkündür.
- Yanlış voltta adaptör takılması sonucu pedal yanmış olabilir. Adaptör ya da pil ile çalıştığından emin olun.
- Tamir görmüş olmaları.
- Kozmetik sorunlar.
Çok güzel bilgiler bunlar. Katılmakla beraber küçük bir ekleme yapmam gerekirse, farklı şehirdeyseniz videocall ile ürünün çalışırlığını test edin. Adana'dan lambalı amfi almışlığım olmuştu. Taş gibi gelmişti. Keza Katana'yı yine Ankara'dan almış İstanbul'a satmıştım. Hepsinde videocall yapmıştım. Ama yukarıdaki riskler görüntülü aramada yine olabilir.

amannn kardeş elini çabuk tutup derhâl al pedalı, yoksa her an birileri gelip burada da kavga tutuşurlar.
110 bin beğeni başlığında başlayıp başka soru başlığına sıçradı.
Şimdi iki kanaldan devam ediyor.
Her an buraya da gelebilirler 😆

Geri