2.el epiphone sg g400 pro alınır mı?

sg kasa gitarların hastasıyım ve uzun zamandır almak istiyorum. daha önce çeşitli yerlerde denedim beğendim. elimdeki ibanez grg121dx i satıp üzerine para koyarak bu gitarı almak istiyorum 20000 tl. sizce alınır mı fiyat nasil? yanında epiphone hardcase de var

Screenshot_20250706_194444_sahibinden.webp

Bu gitarlarda neck dive denilen olay çok olur. Yani ayakta omuzda askıyla dururken gitarı bırakınca sapın aşağı kayması. Bu çok can sıkıcı bir durum. Çalım konforunu çok etkiler. O yüzden bu kasa gitarlarla ben hiç rahat edemedim. Neck dive yoksa sıkıntı yok 🙂
Ayrıca öyle bir köprü modifiyesine ne gerek var ki anlamadım. Oradaki boşluk hiç olmuş mu.

Son düzenleme:
Bu gitarlarda neck dive denilen olay çok olur. Yani ayakta omuzda askıyla dururken gitarı bırakınca sapın aşağı kayması. Bu çok can sıkıcı bir durum. Çalım konforunu çok etkiler. O yüzden bu kasa gitarlarla ben hiç rahat edemedim. Neck dive yoksa sıkıntı yok 🙂
Ayrıca öyle bir köprü modifiyesine ne gerek var ki anlamadım. Oradaki boşluk hiç olmuş mu.
bence köprü açısından sorun yok. zaten orijinal gibson tune o matic köprüler 900tl civarında çok lazım olursa değiştirilebilir.

Geri