Bu yorumdan sonra amfi / gitar olarak sen ne önerirdin diye bir soralım. 🙂Kozmos markasından hele setlerinden azrailden kaçar gibi kaç ve MG15'i de biri hediye ettiyse teşekkür et ama para filan verme. Hadi gitarı belki daha iyisi için zorlarsın bütçeni ya da bir süre sonra değiştirirsin ama bu tip "giriş" amfileri gerçekten daha 24 saat dolmadan parana yazık etme yolları.
Bu seti satan sizsiniz galiba.Bu yorumdan sonra amfi / gitar olarak sen ne önerirdin diye bir soralım. 🙂
Bir şey önermem... ben piyasadaki bu seviye amfilerin neredeyse tamamı hakkında bu forumda ya başlık açtım ya da dolaylı olarak başlıklara yorum yazdım... merak eden Arama yapar düşüncelerimi okur ve dikkate alırsa ona göre seçim yapar... özelden veya genelden tavsiye de vermem, öneri de yapmam... en fazla BEN bunu seçtim ÇÜNKÜ şeklinde paylaşım yaparım... son karar bireyseldir.Bu yorumdan sonra amfi / gitar olarak sen ne önerirdin diye bir soralım. 🙂
Bir şey önermem... ben piyasadaki bu seviye amfilerin neredeyse tamamı hakkında bu forumda ya başlık açtım ya da dolaylı olarak başlıklara yorum yazdım... merak eden Arama yapar düşüncelerimi okur ve dikkate alırsa ona göre seçim yapar... özelden veya genelden tavsiye de vermem, öneri de yapmam... en fazla BEN bunu seçtim ÇÜNKÜ şeklinde paylaşım yaparım... son karar bireyseldir.
Ve tekrarlayayım ... nadir istisnalar dışında set olarak satılan her şey tek tek satılamayacak kadar kötü o yüzden paket olarak gazlayalım anlamına gelir.
Yazdığın konuları gayet iyi biliyorum 😉yazdığım tek konuyu okumadan ne yazmış olabileceğime dair ahkam kesmek... paha biçilmez
eyvallah dediğin gibi olsun ... teoride yanlış değil dediklerin ama ezber cümleler, yanlış yerde yanlış kişiye harcıyorsun cephaneyi 🙂