2. El ibanez grg131ex ve marshall mg15 13k iyi midir?

• Konuyu açan Konuyu açan emirz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gitara yeni başlayacağım 2. El ibanez grg131ex ve marshall mg15 toplam 13.000 lira almayı düşünüyorum sizce nasıl iyi mi? Temiz olduğunu söylüyor.

Şimdi çıkar bazıları; amfi yerine size yüzlerce ton alacağınız ses kartı önerir, gitarın manyetiğini ağacını kötüler. Kalitesiz / çöp gitar derler....
Başlangıç seviyesinde kalite aranmaz, çalamadığınız şeyin de tonu olmaz. 131ex Sabit köprülü, başlangıç seviyesine son derece uygun seviyede bir gitar.. Kendinizi geliştirince üst seviyelere geçiş yaparsınız.
Yeni başlayacaksanız gayet yeterli. Squier ya da Kozmos setlere de bakabilirsiniz.

Not:2. el gitar alırken satıcıya güvenmeyin, posta ile alış veriş yapmayın. Gitardan anlamıyorsanız bir bilenden yardımcı olmasını isteyin.

Kozmos markasından hele setlerinden azrailden kaçar gibi kaç ve MG15'i de biri hediye ettiyse teşekkür et ama para filan verme. Hadi gitarı belki daha iyisi için zorlarsın bütçeni ya da bir süre sonra değiştirirsin ama bu tip "giriş" amfileri gerçekten daha 24 saat dolmadan parana yazık etme yolları.

Kozmos markasından hele setlerinden azrailden kaçar gibi kaç ve MG15'i de biri hediye ettiyse teşekkür et ama para filan verme. Hadi gitarı belki daha iyisi için zorlarsın bütçeni ya da bir süre sonra değiştirirsin ama bu tip "giriş" amfileri gerçekten daha 24 saat dolmadan parana yazık etme yolları.
Bu yorumdan sonra amfi / gitar olarak sen ne önerirdin diye bir soralım. 🙂

Bu yorumdan sonra amfi / gitar olarak sen ne önerirdin diye bir soralım. 🙂
Bir şey önermem... ben piyasadaki bu seviye amfilerin neredeyse tamamı hakkında bu forumda ya başlık açtım ya da dolaylı olarak başlıklara yorum yazdım... merak eden Arama yapar düşüncelerimi okur ve dikkate alırsa ona göre seçim yapar... özelden veya genelden tavsiye de vermem, öneri de yapmam... en fazla BEN bunu seçtim ÇÜNKÜ şeklinde paylaşım yaparım... son karar bireyseldir.
Ve tekrarlayayım ... nadir istisnalar dışında set olarak satılan her şey tek tek satılamayacak kadar kötü o yüzden paket olarak gazlayalım anlamına gelir.

Bir şey önermem... ben piyasadaki bu seviye amfilerin neredeyse tamamı hakkında bu forumda ya başlık açtım ya da dolaylı olarak başlıklara yorum yazdım... merak eden Arama yapar düşüncelerimi okur ve dikkate alırsa ona göre seçim yapar... özelden veya genelden tavsiye de vermem, öneri de yapmam... en fazla BEN bunu seçtim ÇÜNKÜ şeklinde paylaşım yaparım... son karar bireyseldir.
Ve tekrarlayayım ... nadir istisnalar dışında set olarak satılan her şey tek tek satılamayacak kadar kötü o yüzden paket olarak gazlayalım anlamına gelir.

Burada gitara yeni başlayacak birinden bahsediyoruz. Daha tellerin isimlerini bilmeyen birine, Amfinin en kalitelisini versek en fazla çıkartacağı gürültü kaliteli olur. O yüzden kendi seviyeniz, ya da orta seviyelerde gitar çalabilen birine göre durumu düşünmeniz gerekiyor. yukardaki setlerin hepsinin klasmanı başlangıç seviyesidir ve gayet te iyi iş görürler. İyi forumlar 🙂

çöpe para verilmesine karşıyım... herkesin parası kıymetli... üstelik açıp bakarsan yorum yaptığım amfilerin binlerce dolarlık Mesa, ENGL vb değil genelde ev tipi hatta "başlangıç" amfileri olduğunu görürsün... dolayısıyla setler için dediğimin arkasındayım

Yorumların tecrübe içeriyor ve tecrübeli kullanıcılara hitap ediyordur muhtemelen 🙂 Yeni başlayan birinin ağacın kalitesi, manyetiğin çıkış voltajı, Alnico 8 iyle. Amfinin lambalısıyla, karakteriyle işi yoktur. Bastığı notaları duyacağı sıradan bir şey yeterlidir. İleri seviyelerde elbette sizin tavsiye sayfalarınızdan birini açar, alacağı ekipmana karar vermesine vesile olur.

Bu seviyede kaliteli - pahalı ekipman kullanmanın kullanıcıya katacağı hiç bir şey olmaz. Dijital ve modellemeli amfilerin / prossesörlerin /ses kartlarının yeri / zamanı değildir. Tonlu / Efektli duyacağı sesler; bastığı bozuk notaları, tuşesini fark edememesine ve dengelemeyi öğrenmesine engel olur. MG15 ben önermedim ancak fazlası işe iş görür.

Tekrar ediyorum. Seviye; başlangıç seviyesi.

Son düzenleme:
yazdığım tek konuyu okumadan ne yazmış olabileceğime dair ahkam kesmek... paha biçilmez
eyvallah dediğin gibi olsun ... teoride yanlış değil dediklerin ama ezber cümleler, yanlış yerde yanlış kişiye harcıyorsun cephaneyi 🙂

Geri