Arkadaşın birine geçenlerde nano cortex sattım gelip deneyip almak istediğini söyledi ve alet çok temiz maksimum 2-3 kez kullanılmış durumdaydı ürünü çalışır bir şekilde teslim ettim fiyatıda 2. El sitesindeki en uygun fiyattandı aradan geçti 1 hafta yada geçmedi arkadaştan mesaj brom selam ürünü daha yeni deneyebiliyorum benim setupla çok uyumlu olmadı ben iade etmek istiyorum sanada uyarsa , abi 30 yaşından büyük adamsın hayatında hiçmi bişey yaşamadın hiçmi bişey görmedin üstelik bu adam sahne alıyor be kardeşim nerede görülmüş bir 2. El ürün sen beğenmedin diye iade edilebileceği başka ürün aldım iade alamam dedim geçtim sonra bana üründe sorun vara getirmeye çalışıyor aklınca insanlar nasıl bu kadar toy olabiliyor anlamıyorum baştan böyle bişey konuşsak amenna onada tamam abi harbiden bak iyileri bir kenara alıyorum ama bu sadece müzisyenlik yapan tayfa için bi pedal üreticisi abim hayatında görüp görebileceğin en boş modeller bunlardır muhattap oluncak tipler değildir demişti şimdi onu daha iyi anlıyorum.