- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki tavsiye edebileceğiniz bir cihaz var mı? Mesela bütçeme yakın bir Line 6 ux1 teklifi var.@devastator dostum,
Bütçe meselesi ekipman seçiminde maalesef çok etkili bir konu. Siz de gördüğüm kadarıyla halen bunun zorluklarını yaşıyorsunuz.
Fasttrack serisi M-Audio'nun üretimden kalkmış olan bir serisidir. Şu anda M-Track serisini üretiyorlar. Eğer M-Track serisinin driver'ları Fasttrack serisinde çalışmıyorsa ( ki çalışacağını pek tahmin etmiyorum ) ; bunun anlamı yakın bir gelecekte drver problemini yaşayacağınızdır. Kaldı ki M-Audio firması driver desteği konusunda biraz vukuatlı bir firmadır.
Fasttrack serisi konusunda söyleyebileceğim ikinci husus ; kartlarda yer alan konvertörlerin kalitelerinin çok düşük olmasıdır. Bunun da anlamı ; karttan elde edeceğiniz sound performansının düşük olacağıdır. Gerçi bu konu biraz da beklentilerle ilgilidir. Ancak bu meselenin zaman içerisinde sizde bir tatminsizlik yaratması kuvvetle muhtemeldir diye tahmin ediyorum.
Dolayısıyla size kişisel tavsiyem ; mümkünse bütçenizi bir miktar daha arttırıp farklı alternatiflere yönelmenizdir.
Bir de sıfır Focusrite Solo alma şansım var.