2 model arsında kaldım

Elektro gitar öğrenmeye karar verdim ve araştırmalarım sonucu bu 2 gitar arasında kaldım.

Dinlediğim gruplar
Breaking benjamin
3 Days Grace
In Flames
Megadeath
Avenged Sevenfold

Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum
Ayrıca amfi önerisine ve amfilerin kulaklık ile kullanımı konusunda bilgi edinmek istiyorum

A7x hayranıyım ben de. Ancak schecter 7 telli. Neden diğer seçenek 6 telli sorabilir miyim? A7x genellikle 6 tel kullanır. (Son çıkan syn headless saymazsak.) Megadeth de öyle. Ancak 3 days grace ve in flames bilmiyorum. Ancak bence 6 telli ile başlamak sizin için daha mantıklı olur. Çünkü 7 tel demek, belki daha geniş bir ton aralığı sağlayabilir ancak çalımınızı zorlaştırabilir. Bence o yüzden sgr c7 yerine sgr c1 bakmanız daha mantıklı olur. İlla 0 gitar olmak zorunda değil derseniz 2. El temiz gitarlara da bakabilirsiniz.

tavsiye edeceğiniz bir başlanğıç modeli var mı acaba? Less paul special gibi ? 24 perde 2 HH olan? Ona uyğun birde amfi dore muzik üzerinden alacağım
Elbette hocam🙂 (Geç gördüm kusura bakmayın.) Anladığım kadarıyla les paul seviyorsunuz. Schecter solo 2 sgr var les paul kasa. Amfi olarak ben blackstar id core 10 v3 diyeceğim. Ancak başkası, başka birşey önerebilir. Bu yüzden lütfen sadece bu yoruma dayanarak almayın. Müzik hayatınızda başarılar dilerim🙂

Elbette hocam🙂 (Geç gördüm kusura bakmayın.) Anladığım kadarıyla les paul seviyorsunuz. Schecter solo 2 sgr var les paul kasa. Amfi olarak ben blackstar id core 10 v3 diyeceğim. Ancak başkası, başka birşey önerebilir. Bu yüzden lütfen sadece bu yoruma dayanarak almayın. Müzik hayatınızda başarılar dilerim🙂
Omen extreme 6 olabilir ama les paul seviyosanız epiphone special ve olabilir bencede amfi 10 v3 gayet yeter size tabi bütçeyi belirtirsen daha iyi seçebiliriz

Omen extreme 6 olabilir ama les paul seviyosanız epiphone special ve olabilir bencede amfi 10 v3 gayet yeter size tabi bütçeyi belirtirsen daha iyi seçebiliriz

Cevaplariniz için teşekkür ederim birkaç saat önce dore müzikte biraz takıldıktan sonra schecter banshe6 ve blackstar v4 10 almış bulunmaktayım 🙂

Geri