Merhabalar
Diğer forumlarda aramama rağmen pek bir şeyler bulamadım. İlk gitarım ibanez gio serisi grg170dx. Metal, hardrock tarzı müzikler çalıyorum. Daha iyi, sert, bir ton ve floyd rose için yeni gitar almayı düşünüyorum. Amfim ibanez tbx15r'nin yeterli oldugunu dusunerekten onceligimi gitara verdim. Alacağım gitardan sonra sert tonlar için başka gitar almayı düşünmüyorum. Ömürlük diyebiliriz. Aklımdaki gitarlar:
Schecter c6 pro:
Schecter damien platinum 6 fr(sustainacsız)
Schecter damien elite 6 fr:
Jackson wrxmg:
Bunlar arasında kararsız kaldım. Elite5 ile c6pro manyetikleri çok fark yaratır mı? Ve jackson warrior serisi galiba hindistanda üretilmis. Bunun gitara cok etkisi olur mu?
Başka önerdiğiniz gitarlar varsa(2500-4500₺) bekliyorum.
Teşekkürler
Diğer forumlarda aramama rağmen pek bir şeyler bulamadım. İlk gitarım ibanez gio serisi grg170dx. Metal, hardrock tarzı müzikler çalıyorum. Daha iyi, sert, bir ton ve floyd rose için yeni gitar almayı düşünüyorum. Amfim ibanez tbx15r'nin yeterli oldugunu dusunerekten onceligimi gitara verdim. Alacağım gitardan sonra sert tonlar için başka gitar almayı düşünmüyorum. Ömürlük diyebiliriz. Aklımdaki gitarlar:
Schecter c6 pro:
Schecter C-6 Pro FR Elektro Gitar (Aurora Burst) | doremusic
Schecter C-6 Pro FR Elektro Gitar (Aurora Burst) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
www.do-re.com.tr
Schecter damien platinum 6 fr(sustainacsız)
Schecter damien elite 6 fr:
Schecter Damien Elite 6 FR Elektro Gitar (Trans Black Burst) | doremusic
Schecter Damien Elite 6 FR Elektro Gitar (Trans Black Burst) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
www.do-re.com.tr
Jackson wrxmg:
Jackson Warrior WRXMG Black Rosewood Elektro Gitar Fiyatı
Jackson Warrior WRXMG Elektro Gitar en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'da
www.mydukkan.com
Bunlar arasında kararsız kaldım. Elite5 ile c6pro manyetikleri çok fark yaratır mı? Ve jackson warrior serisi galiba hindistanda üretilmis. Bunun gitara cok etkisi olur mu?
Başka önerdiğiniz gitarlar varsa(2500-4500₺) bekliyorum.
Teşekkürler