obican demiş ki:DrB demiş ki:Bütçe problem değilse, açıkçası PRS McCartyler (ben ötekileri o kadar tutmuyorum, yapı itibari ile özellikle) ciddi ciddi teleden bile geniş yelpazeye sahip aletler.
Tek geçerim!
B
Ya şu an değil de, geçen partide gelen bir McCarty vardı bu arada, o gitarı alamadığım için cidden üzülüyorum. Customlar, SCler falan hikaye kalmıştı yanında.
Öyle!
Boru değil, McCarty'nin zaten kim olduğu da belli.
😆
Hani kötüsü çıkmıyor mu, elbette var. Bknz yakında bir dükkanda bayağıdır bekleyen bir tanesi...
Sen anladın dediğmi.
😆
Ama alet her yola geliyor, vıdı vıdı, açık ses, deli drive, strat sesine yanaşmacalar, şu bu... Inanılmaz yani.
Ben hiç beklemezdim. sAdece hani deneyeyim sevmezsem satarım diye sıfır aldım Amerika'dan, çok iyi bir fiyata. 2004 model benimki, 2008 ortasında aldığımdan, satılmamış kalmıştı ellerinde. Neyse... Ben de sevmezsem uçururum falan derken... Aman tanrım.
1.5 senedir o kadar çalıyorum ki... sayısını unuttum ama 40 mı 60 mı ne konser gördü, çarpı iki üç çalışma de. Gayet ağır bir kullanım. Ve de alet hilafsız en ergonomik ve de geniş yelpazeli alet bence. It delivers yani...
B