yukarıda millet v kasa gitar piyasada yok demiş. yapmayın etmeyin beyler 8185 zw setli japon jackson rr3 ü sunta parasına koydum alan olmadı lan :nailbiting:
Mustaine' i tek geçerim bu alemde 😀 Ayrıca osu busu şöyle olsun derdim yok milyarlar bayılmak manasız metalci adama, simsiyah v kasalar var 300 500 e ben alırım çatır çutur çalarım line6 spider jam sağolsun hem ton hem kayıt canavar gibi amfi yapmışlar 😀İşte bunlar hep Dave Mustaine. Bu konuya daha çok yatırım yapılsın istiyorum. 2. el piyasası yok yahu şu meretin.
Bana gibson flying v bulun. Jackson king v bulun alayım. RR'ye bazen alışıyorum bazen asimetrik geliyor filan olmaz diyorum. RR ile duygularım çok dalgalı. 😀
Forumda gezinen jacksonlardan birini almaya niyetliyim aslında KE1 olabilir RR1T olabilir...
Ama tabi önce İstanbul'da ev olayını halletmem gerekiyor 🙂 gitarlar arkadaşlarda kalıyor ne zamandır.
Schecter V ve Two Notes Reload.
Verelim sana bir kelly 2 🙂
Yükte hafif pahada ağır oldukları için kaçışları yok garaj dışında, yani daha ben takıldığım motosiklet forumlarında buna derman bulamadılar 😀 Adamlar hafif diye sırtlayıp götürüyorlar, hele ki süper sport klasında hırsızlık vakaları çok oluyor. Cruiser lara pek bakmıyorlarMotosiklet. Ama hiç motosikletim olmadı garaj olmadan çok rahat çalınacak gibi duruyor. Ama bu kadar motorsiklet kullanan adam var bulmuşlardır çözümler diye umut ediyorum.
Oy oy oyyy.. İşin çok zor dostum çok zoooorrr...Bir Gibson Les Paul Standart (88-89 olursa can olur) almak için eşimden izin, evdeki amfileri satıp lambalı güzel bir amfi almak için eşimden izin, iki İbanezimi verip bir Jackson SL1 almak için eşimden izin.. Bir de G system ayarı bir alet, Eleven Rack olur, Fractal Axe olur.. Ya da ucuza kaçıp evdeki tonelab le ile 535Q yanına xotic bb+ eklerim, eski bir Epiphone Standart çakıp yanına yola devam ederim.. Karım artık müzik aletlerinden bıktığı için eve her yeni giren müzik aletini sorguluyor, hele ki pahalıysa.. müzikten kazanç sağlamayı bırakınca evdekiler (cidden saçma derecede fazla) rahatsız etmeye başladı.. Neyse işte işin özü izin almak istiyorum ben.. :shy:
Her zaman gitara tercih ederim..Gitar almaya giderken yemek yedim sonra geri dondum cok guzel bir rottweiller yavrusu aldim sonra anladimki ben istedigimi alamicambu yil.
Katiliyorum tamanen 🙂Her zaman gitara tercih ederim..
Onun sevgisi ve sadakati yeter.. Göreceksin bak asla pişman olmayacaksın..