Güncelleme; Earth Quaker Devices Pallisades hediye olarak gelince artık bir şeye ihtiyacım kalmadı galiba🙂Merhabalar,
2018 icin ekipman adina hayalim cok iyi bir overdrive pedali galiba. Ama emin degilim. Ne almaktan ne marka modelden.
Aklimda rockfabrik effectsin aqualungi var
Esenlikler dilerim.
848 e çok yaklaşmıştım fakat parayı eğitime harcayacağım 848 den vazgeçtim. g&l tribute asat classic i de askıya aldım, dediğim gibi eğitim şart...Ducati 848 ve g&l tribute asat classic
Bluguitar AMP1
MJT Telecaster (swamp ash, fiesta red,maple klavye)...
-Fender srv sig. strat aldım direkt. Çok da memnunum.Kendi adima bu kurlarda zor olsa da, uygun sartlarda, elimden cikarmayi dusundugum seyler satildikca istedigim birkac malzeme soyle;
-Projem icin fender srv sig. strat sapi almak istiyorum. Bu listedeki en cok istedigim is bu sanirim.
-Supro black magick ya da comet
(Bu tarz bir amfiyi bayagidir istiyordum ama bu yil kararliyim.)
-Kaliteli Patch Kablolari
-Gretsch G9202 Resonator
-Fulltone Deja Vibe
-Foxrox Octron
-Ibanez TS808/TS808HW
(Pedalboardun temellerini artik tamamlamak istiyorum ama bu kesin sarkacak gibi)
-Seymour Duncan Pearly Gates Set
(Les paulum icin, uzerindeki set satilirsa..)
- Uygun fiyatlara denk gelirse kayit isleri icin amfimi kullanabilecegim bir sistem toplamaya giris yapabilirim.
-Gretsch Double Jet
(Bu da fantezi bolumuydu 😀)
JP95 aldım wah’tan daha önemli ihtiyaçlarım olunca satmak zorunda kaldım. Bi’ daha almak isterim.Hehehe. Helal abi, diğer başlıklar gibi yardırmayacağım bu sefer; olmuyor. 😀
Kaliteli bir gitar; tabii gönülde Music Man var anayı olur. Güzel fiyatlı bir M-1000 veya güzel bir Schecter'a atlayabilirim.
4X12 Boogie kabin.
Boss Dimencion C, Carbon Copy ve JP95.
Sene sonu gelelim bi' daha. 😀
Geçen seneyi evin bütçesinde açtığım delikle anıyorum, fakat söz konusu 2018 ise GAS’ım aşağıdaki gibidir;
Strymon el capistan (Timeline’a evrilebilir, ikisi birden de kabul)
Blackout effects musket fuzz (muhtemelen bu baştan yalan olacak)
Ehx pog micro
Digitech polara (tamamen keyfi)
Darkglass b3k yahut mxr m80
Two notes torpedo C.A.B
İsp decimator
Adam a7x set (hayaller aleminde bile imkasız aşklar mevcut)
Son olarak indie, post-rock, dark pop, ambient semalarında gezinen bir grup toparlamak? Neden olmasın.