Schecter C-1 FRE SLS Elite LH BFB
Electric Guitar Left-handed model, Body: Swamp ash, Neck: Multi-ply with maple, walnut and padauk with carbon reinforcements, Neck profile: Ultra Thin C, Fretboard: Ebony, Fretboard inlays: Abalone offset / reverse dots, Fretboard radius: 12" -...www.thomann.de
PRS SE Custom 24 Roasted LH TN
Electric Guitar Model: Left-handed, Limited Edition, Body: Mahogany, Arched top: Quilted maple, Neck: Roasted maple, matte finish, Fretboard: Roasted maple, Neck profile: Wide thin, Scale: 635 mm (25"), 24 Frets, Fretboard inlays: Black bird,...www.thomann.de
ESP E-II Horizon-III FM RDB LH
Electric Guitar Left hand / left-handed model, Body: Alder, Top: Maple, Neck through body: Maple, Fretboard: Ebony, Radius: 305 mm, Scale: 648 mm, 24 XJ Frets, Pickups: 2 Seymour Duncan SH-2 (neck) / SH-14 (bridge) humbucking pickups, 1 Volume and...www.thomann.de
piyango tutarsa bunları almak istiyorum.
Gibson flying v almak istiyorum.
Birde esp m2 alip purple sparkle boyatmak istiyorum 😁
Varsa bir fotoğraf alalim gözümüz şenlensin 😁Yapılmışı vardı sanki buralarda? 🙂 @LuciferioN
E bi maşallah alırım ;Varsa bir fotoğraf alalim gözümüz şenlensin 😁
Gerçekten süper olmuş. Güzel günlerde çalın 😁E bi maşallah alırım ;135430 eklentisini görüntüle
Para yok, para! Açız açç! 😀
Uygun fiyata bulursanız godin sessionlar hiç pişman etmez benceUzun yıllardır gitar arayışım olmadığı için, piyasadan ve fiyatlardan uzağım. "Tel fiyatları ne arttı arkadaş" diye geyik çeviriyordum anca. Geçen sene askere giden arkadaşım emanet olarak bi MIC Strat bıraktı. Hiç Strat'ım olmamıştı, çaldıkça hoşuma gitti. Sene başında bi American Fender alıp kendimi şımartayım dedim.. Sonra MIM'e kaydım fiyatlardan ötürü. Bu gidişle bi SX alıp oturacağız heralde.