ben aldım mesela... M2 14 inchvalla müzik ekipmanı için aşerdiğim şeyler var ama açıkçası şu an hayallerimi süsleyen cihaz yeni MacBook Pro M2 ... sanırım 14 inch M2 ama 16 inch istersem M1, o da olur.
ben aldım mesela... M2 14 inchvalla müzik ekipmanı için aşerdiğim şeyler var ama açıkçası şu an hayallerimi süsleyen cihaz yeni MacBook Pro M2 ... sanırım 14 inch M2 ama 16 inch istersem M1, o da olur.
bende m2 max ile m1 max arasında kaldım fakat 16 inch altı beni kesmiyor. Fiyat farkıda arasında dağlar gibi. İzlediğim videolardan da m1 ve m2 arasında kağıt üstündeki kadar gerçekte çok fark olmadığını gördüm ve geçen hafta m1 max 16inch aldım. Tabi seçenek olarak neredeyse aynı fiyata 14 inch m2 max vardı ama 14inch'te maalesef çalışamıyorum.ben aldım mesela... M2 14 inch
80'lerin Charvel Rainbow Crackle hariç (hicbiryerde yok temizi) hepsini aldım.4 ay bitti... 7 sayfa boyunca alırım dediğini alan oldu mu?
“2023 de daha birşey almam”derneği kurucusu değil miydiniz?80'lerin Charvel Rainbow Crackle hariç (hicbiryerde yok temizi) hepsini aldım.
Planda olmayan olarak da:
7telli headless Ibanez, Mooer GTRS w 900 model (akıllı gitar diye geçiyor 😂😅) 6 telli headless gitar aldım. Farklı boy ve kalınlıklarda 10-15 tane Jim Dunlop pena
2 ay önce aradığımı buldum.Zannedersem tek ihtiyacım bir strattı.
Bir tane Epiphone Dave Mustaine Flying V alırım diye düşünüyorum ama bakalım.
Hotone Freeze B aldım zaten indirim kuponlarımla uygun bir fiyata geldi.Tam bir fiyat performans amfisi.Friedman Be100 tonları aynı olmasa da çok benziyor biraz eq ile o da çözülür.Sırada 1x12 Kabin ve Kahler köprü var 😀4 ay bitti... 7 sayfa boyunca alırım dediğini alan oldu mu?
nasıl bir kahler köprü arıyorsunuz elimde var.Hotone Freeze B aldım zaten indirim kuponlarımla uygun bir fiyata geldi.Tam bir fiyat performans amfisi.Friedman Be100 tonları aynı olmasa da çok benziyor biraz eq ile o da çözülür.Sırada 1x12 Kabin ve Kahler köprü var 😀
Hocam hiç bilmiyorum o kadarını söyliyeyim.Bir tane gibson flying v geçti elime bayağı hırpalanmış.Köprüsünü kahler yapmayı düşünüyorum ama kahler konusunda bir fikrim yok internete kahler yazınca çıkan titanyumlu falan bir şeyler var onlar da çok pahalı.Akort kaçırmayan sağlam bir şey olsun istiyorum ama yaz tatilinden sonra alabilirim en erken.nasıl bir kahler köprü arıyorsunuz elimde var.
bu var,Hocam hiç bilmiyorum o kadarını söyliyeyim.Bir tane gibson flying v geçti elime bayağı hırpalanmış.Köprüsünü kahler yapmayı düşünüyorum ama kahler konusunda bir fikrim yok internete kahler yazınca çıkan titanyumlu falan bir şeyler var onlar da çok pahalı.Akort kaçırmayan sağlam bir şey olsun istiyorum ama yaz tatilinden sonra alabilirim en erken.