kur çoktandır 30 üstü... gidişat belli değil... firmalar en standart kolay satarız diye düşündüğü şeylerle bizi oyalıyor, yeni ürünleri nasıl getirecekler belli değil
sanırım bu sene ne alacağımızı Mario Puzo 1969'da yazmış.
üzerinde Laney ve Ironheart yazan kötü bir cihaz henüz görmedim duymadım.... bir ara USA yapabilirsem bu ara direkt valize atmalık mental wishlist'imde ilk 5 içindeHenüz kararsız olsam da aşağıdaki arkadaş (muadil bir solid state de olur) bir kafa amfiye niyet ettim niyet eyledim hadi hayırlısı. Bu da linki.
164085 eklentisini görüntüle
7 tellilerden vazgeçip(tam emin olmamakla birlikte) Ibanez Rga61al almak olarak revize ediyorum.7 tellilere ilgim başladı.Ibanez Rgd71alpa Ibanez Rgd71alms veya Schecter Banshee Mach 6 almak istiyorum.(Abiler kardeşler ilanımı bir an önce alın da yeni bir gitara kavuşayım.)
Aldım biletimi, Eylül'de TR'ye geleceğim bir aksilik olmazsa. Sweetwater'da varsa ve çok ağır değilse getirebilirim 🙂üzerinde Laney ve Ironheart yazan kötü bir cihaz henüz görmedim duymadım.... bir ara USA yapabilirsem bu ara direkt valize atmalık mental wishlist'imde ilk 5 içinde
Nisan'da USA'ya uçuyorum... bekle beni Guitar Center vs.. 🙂Aldım biletimi, Eylül'de TR'ye geleceğim bir aksilik olmazsa. Sweetwater'da varsa ve çok ağır değilse getirebilirim 🙂
Profil fotoğrafına her baktığımda gitar çalan Griezmann görüyorum😅İşe girdim.Yaza doğru bi Neon Yeşil Rg550 almayı düşünüyorum.Köprüde pembe Dp100 sapta mavi paf 36th middle da sarı ne olursa artık 😀
Ah be canım o fotodaki Glenn TiptonProfil fotoğrafına her baktığımda gitar çalan Griezmann görüyorum😅
2024te alinacaklara kırmızı deri pantolon ekledim o zamanAh be canım o fotodaki Glenn Tipton
Türkiyede giyilmiyor maalesef.Kovboy çizmesine bile ters ters bakıyorlar2024te alinacaklara kırmızı deri pantolon ekledim o zaman
5150 Amfiler resmen gel bende emg yüklü Flying V ile bir şeyler çal diye bağırıyorSalı günü Yunan'a geçiyorum. Son anda çıktı. Biraz daha vaktim olsaydı şundan ısmarlardım. Bir sonraki gidişime kaldı artık.
Kombosuna bayıldım. Bu sene kapatıcam bitane bundan.
Onun haricinde geçen sene bitane MJ Seriesi Jackson aldım. Şahane çıktı gitar.
Henüz karar verememekle birlikte bu ikisinden birine fikse oldum
Jackson MJ Series Rhoads RR24MG WH
Jackson RRT Rhoads MJ Series WH