2025 de ne almayı hayal ediyorsunuz?

Daha çok g-shock, daha çok otomatik/mekanik saat, uygun bir aralıkta denk gelirse asus rog ally x, bir de artık lütfen iqos ve ilintili mamüllerinin komplesini yurt sınırlarında da özgürce alabilelim. Hayattaki dertlerim şimdilik bu kadar.

Müzik ekipmanı/enstrümanı vb. hiçbir ıvır zıvır ile ilgilenmiyorum, belirtmeme de gerek yoktu sanıyorum.
benim de mekanik saat merakım var, sanırım yıl başından sonra 20% ek vergi gelecek bilginiz olsun 🙂

Mini head falan derken gittim engl fireball 60 çaktım bir tane, 2025 hedefleri tamam gibi 🙂 yer sıkıntısı, eş darlaması, bunlar hep 2025'in menüsünde hazır duruyor... Jackson kv başka bahara kaldı artık 🙁
Eş darlamasi yaşayanlar için iş modeli geldi aklima 🙂)

Çok makul bir ucret karsiligi eş baskisi yuzunden eve goturulemeyen seyler için mini kilitli depo hizmeti, banka kasasi gibi bir şey🙂) Böylece uygun fiyattan alinip zamani gelince eve tasinabilir 🙂)

bir ara vardı öyle bir şey... bir mağaza gibi fiş fatura kesiyorlar.. mesela 1000 usd gitar aldın, marka model söylüyorsun, az bi ücret karşılığı sanki onu 150 dolara almışsın gibi fatura kesiyorlar...
espri tabi... de neden olmasın 🙂

2025 demeyelim de hayatımın bundan sonra kalan kısmında 1 strat 1 les paul almak istiyorum, bir de bass gitarımı daha hafif ve dengeli bir aletle değiştirmek istiyorum.
Belki anfi klonlama ir teknolojisi olan bir processor veya birkaç pedal da alabilirim. Beklentilerim bunlar sevgili noel baba 🙂

2025 demeyelim de hayatımın bundan sonra kalan kısmında 1 strat 1 les paul almak istiyorum, bir de bass gitarımı daha hafif ve dengeli bir aletle değiştirmek istiyorum.
Belki anfi klonlama ir teknolojisi olan bir processor veya birkaç pedal da alabilirim. Beklentilerim bunlar sevgili noel baba 🙂

Noel baba bu ülkeye zor girer kardeşim 🙂 Kırmızı donuna kadar vergiye tabi olur. Ren geyiklerine ötv uygularlar. Bence başka bir yerden talep et 🙂

Nasrettin Hocadan isteyin demiş ya devlet büyüklerimiz 🙂 , yerli ve milli değerimiz, halbuki bilmiyorlar ki orjinal Noel Baba (St. Nicholas) Antalya Demreli 🙂

2025'te aşağıdaki siteye üyelik alacağım🙂
Herşeyi geçtim, Andy Timmons her ay bir caz standardı çalıp üzerine muhabbet ediyormuş !!!
Önce biri beni trollüyor sandım.
Haftalık 40 dolar.

2025’i bekleyemedim
IMG_5145.webp

Yeniyıl gecesi şöyle toplama bakacak olursam;

Origin cali76 fet compressor
Deneyip beğenirsem eventide h90
H90ı beğenmezsem ehx pog3
Güzel bi pedallboard hardcase
Yamaha thr10iiw
Yamaha hs4

Bir de elimdeki gibson es345 ve fender usa 72ri telemi göndermek istiyorum yeni yılda isteyen varsa ulaşsın 😀

Geri