Hair (60-70's Rock'N Roll) - Ankara

HAiR Yolcuda

bu Cuma gunu Bir haftaligina Yolcu Rock Bar'da Echoes yerine HAiR sahne alacak... ODTU konserine gelme firsati olmayan, yada ODTU'de begenip tekrar izlemek isteyen ( 8) ) herkesi bekleriz :!: :)
 
Saatte bir degisiklik oldu. Son duruma gore:
Bu cuma (22 Aralik 2006) saat 8'den 11'e kadar Yolcu Rock Bar'da sahne alacagiz. Herrrrkesi bekleriz efenim...
;)
 
bird-y demiş ki:
cuma çok keyifliydi,black night için teşekkür ederim büyük zevkti..tekrar çalmalısınız bence,grüşmek üzere..

Ah son mesajda Serkan'a ait. Evet tekrar cikiyoruz fakat sebebi cok uzucu. Yani keske bu olay olmasaydi da biz yarin cikmasaydik.

Echoes gitaristi Serkan'in parmagini kirmasi nedeniyle Echoes programina cikamayacagindan HAiR bu hafta da sahne alacak..

29 Aralik Cuma (saat itibariyle bugun oluyor) saat 21:30 civarinda HAiR, Yolcu Rock Bar'da sahne alacak. HAiR seven Herkesi bekliyoruz....

Serkan'a da cok cok gecmis olsun! :( :( Hemen iyilessin gitariyla donsun aramiza :roll:
 
resmi olmayan bir kaynaktan aldığım habere göre uzunca bir aradan sonra 23 mayıs çarşamba yolcu'da olacakmışız. görmeyi özlediğimiz arkadaşlarımız ila görmeyi umduğumuz kalabalığı bekliyoruz. saatini sonra yazar alper filan birileri.
 
Yarin (saat itibariyle bugun), yani carsamba aksami saat 22:00'da HAiR, Yolcu Rock Bar'da olacak. 60'lar 70'ler Rock 'N Roll ve klasik rock seven herkesi bekleriz efendim :)
 
Bu hafta bir degisiklik olmazsa hem carsamba hem cuma gunu Yolcudayiz, yarin 9:00 - 9:30 gibi sahneye cikiyoruz, 12:00 gibi bitiriyoruz. Tum HAiR hayranlarina duyrulur :D :p
 
arkadaşlar başarılarınızın devamını diliyoruz. keşke o uzun süreden sonra orada olabilseydik de izlemeye gelebilseydik sizleri. eminim yine eskilerin ruhunu canlandıracaksınız.
konserlerde başarılar...
artık eskişehire'de bekleriz :)
 
karaoke-ilan-internet.jpg
 
Geri
Üst