Ice Age I-II

En başında sonuna kadar çok manyak ama benim kalbimi fetheden sid.Ya one öyle yaaa sid benim aşkım yaaaa.Hem zeki hem kurnaz hemde bi o kadarda aptal. :D Pixar animation şirketinin çıkardığı çok hoş bir film.Buna benzeyen bir çok film var.Oyuncak hihayesi,sewimli canawarlar,Lilo we stiç.Bunlara örnek izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
 
Pixar animation studios bu işi biliyor kardeşim.. bir de o sincabımsı yaratığın başka bir işi yok mu? niye yemiyor da saklamaya çalışıyor o meşe palamudunu?
 
animasyon tek kelimeyle mükemmel.espriler çocuklardan ziyade yetişkinlere yönelik we zekice.bunun yanında YERYÜZÜNDE GÖRDÜÐÜM EN AZİMLİ SİNCABI izledim.Özellikle son buzun içinde sahil kenarında eridiği we palamudu kaybettiği sahne delirtti beni...
 
shrek'ten sonra en sevdigim animasyon.
mamutun "blöf yapiyordum" diyisi, sincap ve misiri, suaygirlari, genel olarak mamut, ve tabiki "modern mimari" süperdi...
gülmekten bogulma tehlikesi geçirmeme neden olmus animasyon ayrica...!
 
animasyon dünyasıın yarattıgı sirin filmlerden birisi..bu tur filmlere meraklı olanlara bi tavsiyem var..sevimli canavarları mutlaka izleyin.eminim buz devri kadar zevk alcaksınız..
 
Her ne kadar Anime dışında animasyon izlemesemde Ice Age tam bir favori film

Shrek ile çok benzer yanları var ama genede insanı gülmekten yarmasını beceriyo özelliklede sincap
bir arkadaşım Ice Age in öncesini anlatan bir film oldugunu sölemişti (sincap ın palamutu çekmeden önce sadace sincap var film de ;) )

ayrıca 2 ciside 2006 a gelicekmiş heyecanla bekliyorum 8)
 
Geri
Üst