20k bütçe için prosesör

Selamlar, sahnelerde kullanmak için prosesör arıyorum. Şu anda elimde Zoom G5n var fakat her yere taşımak zulüm oldu artık. Sıfır veya ikinci el farketmez. Ne önerirsiniz ve neden önerirsiniz merak ediyorum, teşekkürler şimdiden. Bu arada bütçe 1-2k oynayabilir..

Headrush Flex Prime.
Ufak, sağlam ve amiral gemisi modelinin küçük form faktör hali. Bilgisayardan pluginin amfilerini vesaire de capture edebiliyorsunuz. Kendi içindeki imkanlarla da güzel tonlar oluşturulabiliyor.

Forumdaki headrush sayfalarını incelemenizi öneririm. Çok faydalı bilgiler mevcut.
Teşekkür ederim önerileriniz için. Biraz araştırdım ve 20k bütçenin sınırlarını zorlamadan da ihtiyacımı karşılayacak prosesörler var gibi artık sıfır almayı da düşünmüyorum. Headrush flex prime a gelince bütçemi aşıyor ikinci eli de yokmuş.
Şu an ilgimi çeken, bana mantıklı gelenler arasında Headrush MX5, Line6 Pod Go ve Mooer Ge300 var bunlar arasındaki kıyaslama sizce nasıl olur?

Teşekkür ederim önerileriniz için. Biraz araştırdım ve 20k bütçenin sınırlarını zorlamadan da ihtiyacımı karşılayacak prosesörler var gibi artık sıfır almayı da düşünmüyorum. Headrush flex prime a gelince bütçemi aşıyor ikinci eli de yokmuş.
Şu an ilgimi çeken, bana mantıklı gelenler arasında Headrush MX5, Line6 Pod Go ve Mooer Ge300 var bunlar arasındaki kıyaslama sizce nasıl olur?
Mecburi 3 ü ise,Mooer ge300

fiyatı arttır ve asla pişman olmayacağın bir yatırım yap ... CORE

fiyatı arttır ve asla pişman olmayacağın bir yatırım yap ... CORE

@Katatonia yine mi satılık 🤣 neuralları da sattın ne alacan acaba merak ettim şimdi 😊

Bu arada core kullanıcısı olarak tavsiye ederim aleti. Üzmez.

Önerdiğiniz aletler çol güzel, teşekkür ederim. Fakat öğrenci olduğum için mümkün olduğunca fiyat performans olmasını istiyorum. Amacım kendi prosesörümü bekletmeden değiştirmek ve sahnelere devam etmek. Bu yüzden biriktirebileceğim paranın sınırları maksimum 20 bin 😅. Dediğiniz cihazlar için zamana ihtiyacım var ilerde çok işime yarayacaktır eminim önerileriniz, tekrar teşekkür ederim.

Satıyorum diye demiyorum
Önerdiğiniz aletler çol güzel, teşekkür ederim. Fakat öğrenci olduğum için mümkün olduğunca fiyat performans olmasını istiyorum. Amacım kendi prosesörümü bekletmeden değiştirmek ve sahnelere devam etmek. Bu yüzden biriktirebileceğim paranın sınırları maksimum 20 bin 😅. Dediğiniz cihazlar için zamana ihtiyacım var ilerde çok işime yarayacaktır eminim önerileriniz, tekrar teşekkür ederim.
Ben de Line 6 Pod Go satıyorum. Helix,M ve Legacy serisinin efekleri var. Sıfır ayarında 😄

Geri