KaraLeke (Heavy Metal) - Ankara

Karaleke olarak biz bir heavy metal grubuyuz. 2004 yazında kurulduk. İlk konserimiz Biziz Rock Bar'da(26 Şubat 2005) Rock Alive 13'tü. Daha sonra ikinci konserimiz olan Gölge'de Rocka Rock konserine çıktık(20 Mart 2005). Metal Day 5 ve Gazi Üni. MMF Şenliklerinde, yer aldık(Mayıs 2005). Heavy Metal 2 konserinde de çaldık(Ocak 2006).

Çalışmalarımıza yeni kadromuzla devam ediyoruz.

Kadro:
Vuslat-vokal
Zafer-gitar
Onur-gitar
Mehmet-bas
Can-davul

www.karaleke.org
 
Ondan olmadı , senle muhabbet ettik burada. Msn yerine burayı iletişim aracı olarak kullandığımız için silindi. Kendi adıma özür dilerim. Bir daha böyle bir hataya düşülmeyecektir.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Evet denebilir, gitarist msnden bize ayar vermesi gereken yerde buradan ayar verdi ondan silindi.Ben de cevap atınca buradan, olmadı :) Neyse biz dostuz, ayarımızı da aldık :p
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Grup hakkında daha fazla bilgi vermek gerekirse. 2004 yaz aylarında Ankara sokaklarında kurulduk. Ankaralı bir grubuz yani. Heavy metal icra ediyoruz. Bas Gitarda Mert, Gitarda Zafer, Davulda Can. İkinci gitarist ve vokal için bağlantılarımız sürmekte. Gitarist denemeye başladık. Yeni gitaristimizi denedikten sonra vokal adayları içinden birini seçeceğiz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Şimdilik çaldığımız parçalar aşağıda bulunmakta.
Black Sabbath - Paranoid
Iron Maiden - Wasting Love
Motorhead - Ace Of Spades
Metallica - For Whom The Bell Tolls
Hammerfall - Renegade
Judas Priest - Breaking the Law
Metallica - Seek and Destroy
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Ayrıca benim çalınması için gündeme getirmeyi düşündüğüm şarkılar: Iced Earth-Ghost Of Freedom, Iced Earth-ImHoTep, Kittie-Into The Darkness(değişik bir tür de deneyelim arada), Iron Maiden-Running Free(Bunu daha çok gitarist istiyor). Şarkı önerilerinizi bekliyoruz.
 
Anthrax demiş ki:
can ayarla bişiler de biz de cıkarız...
calışırsannız sıcıs falan olmaz..
abi ben sizin hala vokaliniz olmadığını sanıyordum. özelden ulaşsan bana ben sana bişi anlatacaktım ama neyse telefon açarım ben sana şimdi :)
heavy metal çalmalıyız kütür kütür :) idealist insanlar lazım heavy metal için biliyorsun :)
 
Geri
Üst