Geçen akşam su damlama sesi kaydettim
Nocturnal_Supremecy demiş ki:Amfim iyi olduğu halde kötü sound alıyorum. bunun tek nedeni sanırım mikrofonum.. Sony Dynamic mic kullanıyom ses çok tiz geliyo.. sesi sona vurucam bakalım bişiy fark etcek mi![]()
Amfinin tüpünün ve amfi gain katının kalitesi ve amfinin wattı tüplü amfide en önemli unsurlardır. Amfinin wattı arttıkça ve hoparlör çapı büyüdükçe (tabi hoparlörün diyaframının sağlam kaliteli ve tüp sounduna cevap verebilecek yumuşaklıkta olduğunu varsayarak söylüyorum) soundu oluşturan frekans aralıkları daha rahatlamış ve sağlıklı olarak çıkarlar. Watt zaten yüksek olduğu için sesi daha az açarak da gerekli olan kazancı sağlamış olursunuz. (örnek olarak 100 wattlık bir amfide volume potunu 10 üzerinden 3'e getirerek aldığınız kazancı 50wlık amfide 10 üzerinden 5 ve hatta 6 ya getirerek alabilirsiniz. Tüplerin aynı tip olması halinde bu kıyaslama geçerlidir.)skatheist demiş ki:Wattage konusunda gelince, lambalı bir ampliden bahsediyorsak watt azaldıkça ampliden güzel ton alabilmen için gerekicek volüm düşüp sana rahatlık sağlayacaktır.![]()
Lütfen devam etmeden önce adblock/reklam engelleyici uygulamanızı devre dışı bırakın.
Sitemizin yazılım/donanım/servis sağlayıcı giderleri reklam gösterimleri ile karşılanmaktadır.