Rock Müzik Eğitiminde Devrim. Böyle Paylaşım Görmediniz

En ünlü rock gruplarınıın şarkılarında orjinalliğini kaybetmeden gitaristin veya bateristin yerine çalın. Kendi yapıtım ve ilk defa paylaşıyorum. amerikadaki çoğu forumda paylaştım ama buraya vermeye her zaman korktum. a deseniz engelliyorlar sonrada gelişmekten bahsediyorlar. neyse aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. bunu dünyanın hiçbiryerinde bulamazsınız. Ücret falan talep etmiyorum paylaşım olsun yeter.

http://emrekoska.blogspot.com/ bu linkten indirin.
 
dostum bu dediğin backing track değilmi? yani mesela gitarı sen çalıyorsun onun haricindeki herşey orjinalindeki gibi. bu zaten öncedende vardı. bir çok coverlar böyle yapılıyor seslerın karışmaması için.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
İlk ben buldum demiyorum tabi düşünce kapasitesi tekerleklerle sınırlı olunca doğaldır sanırım. Ben bu halde forumda hazır olarak dağıtıyorum ve bunu kimsenin yaptığını görmedim ayrıca ses kaliteleri oldukça yüksektir 8 yıldır bi firmada ses mühendisliği yapıyorum. kayıtları karşılaştırınca ne kadar kaliteli olduğunu anlayacaksınız ve ilk defa bu kadar kaliteli backing track ile çalışacaksınız
 
Geri
Üst