Dövme

Ilk dövmeden sonra ikinci dövmeyi hemen dusunur musunuz?


  • Toplam oy veren
    25
B

byrslf

1318101139969.jpg

Forumda aradim durdum, konusunu bulamadim. Dövmesi olan varsa burada dövmelerimizin resimlerini yayinlayalim.... Bende birazdan kolumdaki dövmemi yayimlicam:)
 
be yourself güzel mesaj : ) dövmeye bi bulaştınmı yandın eline para geçince ilk aklına gelen döövmeee.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Dogru valla benimde aklima bir suru sekiller geliyor yaptirmak istiyorum ikinciyi ama korkuyorum:) cok aci cektim kanadi dovmem:(. Tesekkurler bu arada:)
 
zaten bir ingilizce birde Atamın imzasını dövme yapanları anlamıyorum :S neyin ispatı yani...

şuan 2 tane dövme var bende de ve ilk para biriktirmede 3. olacak o kadar diyim...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Bir seyin ispati degil ki, simdi turkce yazsam tuhaf olucak fransizca yazsam tuhaf olucak, baktim ingilizce harika duruyor ingilizce yaptirdim:)
 
farklı bir tarz yazı olacak diyorsanız eğer braille alfabesini ( kör alfabesi ) öneririm.Yaptım gayet mutluyum :) en azından herkesin anlamayacağı özelliği olan size özel olan bir dövme olmuş olur... ayrıca gayette basit bir dövme biçimi oluyor sadece yuvarlak noktalar...
 
Aklıma bir anım geldi, müzik grubumuzla Samsun'un oldukça kırsal kesmi sayılacak bir ilçesi olan Ladik'te konser vermeye gitmiştik, provalardan sonra biraz dinlenip çay muhabbeti yapmak için kırsaldaki sosyal toplanma mekanı olan kahvehaneye gittik. Bizim klarnetçi arkadaşın da yüzü hariç her tarafı dövme, kapıdan giren bi bakıyo gözleri kocaman oluyo, vatandaş böyle bi görünüme alışkın değil tabi, köylü amcaların dövmeyle imtihanı gibi oldu :) İçeride oturuyoruz bütün gözler üstümüzde, programa kadar birkaç saat geçirmeyi planladığımız mekanda yarım saat zor durabildik :)
 
Ensemde yıldızım var :D Sol kolda telecasterım var birde sol dış bilekte Gazi m kemal imzası var :D sol omzumdada 3 tane ufak yıldız var lise hatıraları :D
2.jpg
20150207_193932.jpg
20150207_194010.jpg
tele.png
 
Geri
Üst