Travis Smith

Seempieces adlı fotograf, resimleme ve düzenleme stüdyosunun sahibi ve yöneticisidir. Bir çok album kapağına imza atmıştır:

Age Of Silence, Anathema, Anti-Depressive Delivery, A Triggering Myth, Axenstar, Beyond The Embrace, Beseech, Bloodbath, Bronx Casket Co., Charon, Cjss, Cold Hand Of Christ, Control Denied, Cuts You Up, Daylight Dies, Deadsoul Tribe, Death, Death Machine, December, Demons & Wizards, Destroyed By Anger, Diabolical Masquerade, Dragonlord, Fifth Reason, For My Pain, God Forbid, Gordian Knot, Hateplow, Hellion, Iced Earth, Cm Identity 6, Cm Identity 7, Inhuman Visions, Jag Panzer, Katatonia, King Diamond, Lacrimas Profundere, Lilitu, Lux Occulta, Malediction, Malevolent Creation, Mercenary, Monument, Murder My Love, My Darkest Hate, The Nato Project, Nevermore, November's Doom, Novembre, One30edge, Opeth, Overkill, Power Symphony, Prototype, Psychotic Waltz, Redemption, Riverside, Room 63, Sadus, Shadowdance, Sinaibeach, Skinlab, Society 1, Soilwork, Solitude Aeturnus, Soul Embraced, Strapping Young Lad, Substance For God, Suffocation, Symphorce, Testament, The Defaced, Trance Of Mine, Tweltfth Gate, Devin Townsend, Trail Of Tears, Unjust, Watch Them Die, Winds, Zero Hour

Bunların yanısıra, çizgi roman dünyasının tasarlanması ve çizimlerinde de uzmanlığını konuşturmaya başlamıştır:

Butcher Knight
Violent Messiahs
Snake Plissken Chronicles

Yarattığı album kapaklarına bakınca ne kadar uzman ve yaratıcı olduğu kolayca görülebilen biri.
 
bu adamın zor dergisinde röportatıjını okudum
internet adresini orada gördüm

akıllı bir adam


bence kesinlikle bakılmalı çalışmalarına
 
KATATONIA-Last Fair Deal Gone Dawn
kapağını albümle en iyi şekilde anlatabilen bir adam allah uzun ömür versin...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Layne_Staley demiş ki:
ya bu adamın resmi falan yok mu çok merak ediyorum nasıl bir tip olduğunu...
kimdir bu karanlık rüyaları resme dönüştüren şahsiyet?
Detaylı bir araştırma yaptım ama bulamadım ben fotografını ya da neye benzediğine dair bir ipucu. Gizemliciliği seviyor sanırım ;)
 
ben travis'in köpeğiyim de..
son zamanlarda çok feci arabesk çok fena lağım şeyler çizmeye başladı. bkz. resident evil afişi..
neyse.. gizemli takılması da çok acayip.
 
Andy Sneap kayıt ve yapımcılık işinde ne ise Travis Smith de çizim ve tasarım konusunda odur bence. Kesinlikle tapılası bir insan. Son yılların yükselen grubu Trivium'un da davulcusu. Kendisi hakkında bilgi edinmek isteyenler grubun sitesinden bir şekilde ona ulaşabilir sanırım.
 
travis smith'den bırakın metal gruplarını caz grupları bile albüm kapağı için çizimler istiyor.
travis smith'in yaratıcılığı çok fazla. sanırım başlamadan önce iyice olaya hakim olmak istiyor ve kendini bir süreliğine inzivaya çekiyor, düşünüyor.
riverside'ın "second life syndrome" albüm kapağı ve katatonia'nın "last fair deal gone down" albüm kapağı muhteşem. şimdi de riverside'ın son albümü "rapid eye movement" için albüm kapağı hazırlıyor. bakalım nasıl anlatacak?
 
Geri
Üst