İbanez JEM/UV

Hangi model Jem favoriniz?


  • Toplam oy veren
    199
Bir arkadaşım yaptı o olayı. Yılbaşı elektrikli çam süslerini aldı, gitarının klavyesini iyiye ayırdı, süs ampulleri klavyenin altına yerleştirdi, sonra klavyede o ampullerin görülebileceği delikler açtı, ve son olarak da pilli bir mekanizma ile elektrik verdi.

Başarılı oldu. Led'leri olan bir gitarı oldu, fakat tabi gitar perişan oldu.
 
Ben de bundan alıcam

laserrings3.jpg
 
Norton_Antor demiş ki:
jem 7v dışındaki jemelr direk saçmalık bence.normal rg onlar.jem 7v alder'dan o farklılığı var.

Hatta bir de rg serisine dimarzio evolution takın,olsun size jem hurafesi vardır.Ya anlamıyorum gitarı neden sadece ağacıyla ele alırsınız ki?Hem öyle bile olsa aynı tip ağaç bile olsa kaliteleri birbirinden farklı.Herşeyden önce rg lerle köprü farkları var jemlerin.Yapmayın böyle :)
 
Bence de :)

Ayrıca jemlerin hiçbir ibanez serisinde rastlayamayacağınız, farklı bir sapı vardır. Sadece bu bile başlı başına bir vakıadır bana göre :)
 
değiştirirsin sapı.ya da tıraşlarsın biraz olur.ver scalloped u da ben yaparım :D


gövdesi rg sonuçta.hatta rg nin gövdesi daha iyidir.ağaç kütlesi daha fazla.bidon sapı yok :D


sonuçta jemelrin fiyatları olması gerekenden çok daha fazla.e signature model tabi.(ama üzerinde steve vai yazmaması çok güzel birşey.gitarı herkes tarafıdnan çalınabilir yapıyor.vai amca da öyle demiş zaten)
 
Ben o düşüncede değilim. Bu şey gibi, Temel Reis'in Safinaz'ı gibi bi hanım aliim, bir iki silikon, botox zotox darbesiyle Jenna Jameson yaparım demek gibi :)

Harbici Jenna'ya kim hayır diyebilir ki ;)
Bir daha da lütfen bidon midon duymiiim ;)
 
Geri
Üst