Rocko's Modern Life

ben de bayılırım rocko'ya ve şirin ama aptal köpeğine.en sevdiğim bölümlerden biri klozetin borusuna sıkışan eski japon balıklarını buldukları bölümdü.balık kocaman bişey olmuştu bi de bi bölümde plaja gidiolardı o da çok hoştu.
 
Philbert'ın (Böyle yazılıyordu sanırım ama) yeni seslendirmesi olmamış. Eskisi çok güzeldi (Ki bu dizi bence seslendirme bir çığır cidden muhteşem.). Pazar sabahları Sponge Bob'la peşpeşe olmaları da tüm haftanın yorgunluğunu alıcak olan o güne daha iyi başlamanızı sağlıyor. Fazlasıyla tavsiye edilir.
Altın Balıklı bölüm, Heffer'ın televizyonun içine girdiği (Bak yine yanlış yazdım ismini) bölüm favorilerimden. Absüdlüklerle ilgil en iyi çizgi filmlerden (Sanki bu cümle başta olmalıydı ama).
 
ineğin adı heffer aşık olduğu komşusunun adı da melda idi. heffer ın seslendirmesi mükemmeldi. aynı seslendirmeyi geçen gün gittiğim incredibles animasyonunda da duydum.
 
Soulforged demiş ki:
bende nickelodeon zamanında çok izlerdim. artık izlemiyorum çünkü hem bütün bölümlerini izledim hem de nickelodeon seslendirmesi muhteşemdi.
Üf üf üf!!!
Bayılıyordum, acayip sevdiğim bir çizgifilmdi.. EWspri anlayışı çok kafaydı..
Arkadasa katılıyorum ..
ah Nickelodeon yenişden gelsen diyorum=)-
 
en sevdiğim bölümler uçak bölümü,kredi kartı bölümüydü.

cumartesi-pazar 11.30 ise kalkamam ben o saatte
bi de bişey sormak istiyorum.geceleri oluyor bazen hangi günler kaçta oluyor?
 
Abi hasta oluyorum bu çizgi diziye, sırf zaten Spunky'i seyretmek için
izliyom, ilerde köpeğim olursa zaten ismini Spunky koycam hehehe :)
spunky.gif
 
türkiyede yayınlanan 30 40 tane bölümü var.. ne yazıkki amerika versiyonunda birsürü yeni bölümleri var halbuki ama Türkiye de göstermiyolar.. sebebini anlayamıyorum.. sevenlerinin internetten kolayca bölümlerine ulaşabileceğini haber vereyim(bi bölüm 120 mb falan ancak ingilizce ne yazıkki)
rocko nun blues-jazz(naif ama havalı) kişiliği nın hastasıyım sanırım.... ... bu işin çizgi film yönetmenliğinin dünyada tek öğretiminin verildiği okul bir ara hayalimdi(halen devam etmekte) kanada quebec te rocko nun yapımcısı murray de orada almış eğitimini efenim..
 
Geri
Üst