Pijama

Sevgili Pijamalılar Salı OLd City Programımıza ek olarak her zamanki gibi Taxim Trend'de (Eski Ex-Bronx) Cuma geceleri programımız devam ediyor.Bu gece de Pijama Taxim Trend'de...Programın başlama saati 23:30 Giriş ise ücretsiz :beer
Mekanın krokili adresi ve grup ile ilgili her bilgi için www.pijamapartisi.com :dans
 
Bronx'ta Party

arkadaşlar cumartesi günkü rutin programımızda parti ortamı olucakmış,
partinin afişini de gönderelim burdan..

bronxparty1.jpg



Pijama, bu Cumartesi (16 Temmuz) Gecesi Bronx'da 21.30'dan sabah 4'e kadar sürecek olan partide 00:00 civarı sahne alcak. Bizden önce FrenchKiss'in sahnede olacağı partiye gelmeye kesin kararlı üyelerimiz [email protected] adresine, isimlerini ve siteye üyelik adlarını içeren, Bronx Parti konulu bir mail gönderip, bu mail'i gönderen ilk 10 kişiden biri olsunlar. Böylece girişe 10YTL yerine, para vermeden girsinler.
 
bronx

arkadaşlar bu cumartesi de Bronx'tayız ama bu sefer parti marti yok :) geçen sefer parti var demiştik, french kiss sahne almamayı tercih etti, tek başımıza çaldık.. bu hafta da normal program gibi devam ediyoruz.. 00-03 arası olmak sureti ile :)
 
bugün akşam (21 ekim) saat 19.30'da digiturk 18. kanal sinek'te yayınlanan souncheck adlı programda olacağız.

e biz de görmemişin televizyona çıkmış herkese haber vermiş ilkesi doğrultusunda hemen bunu bildirelim dedik. sayemizde program renklendi ve şenlendi. mutlaka izleyiniz. :LOL:

kaçırırsanız, bir daha olmasın diyerek size, takip eden salı akşamı 19:00'da programın tekrarı olduğunu söyleyelim. ha onu da kaçırırsanız çok ayıp. ;)
 
Eğlenceli bi grup:) salı gece taksimdeyseniz mutlaka gidin!
Ama solist hep "arkadaşlar türkçe devam edelim mi?" die sorar ve benim yanımda getirdiğim yabancılar doğal olarak türkçe bilmediklerinden "hayır" die bağırmazlar ve grup türkçe çalmaya devam eder:)
 
melsa demiş ki:
Eğlenceli bi grup:) salı gece taksimdeyseniz mutlaka gidin!
Ama solist hep "arkadaşlar türkçe devam edelim mi?" die sorar ve benim yanımda getirdiğim yabancılar doğal olarak türkçe bilmediklerinden "hayır" die bağırmazlar ve grup türkçe çalmaya devam eder:)
ahahaha :)))) süper yorum !

yalnız şunu ekleyelim, ramazan süresince perşembeleri taksim old city'de çaldık, yani bu hafta da 27 ekim perşembe old city'deyiz ;) ramazandan sonraki tarifeyi buradan bildiririz :) veya www.pijamapartisi.com'u takip edebilirsiniz ;)
 
asıl bu çarşamba, arefe günü kadıköy Crimson'da çok çılgın eğlence var... Pijama'nın doğumgününü kutlicaz !! gelmeyen ayıp eder, çok şey kaçırır...

bu akşamki tv programını da kaçırmayalım laf aramızda ;)
 
Mekan : Kadıköy Crimson
Zaman : 2 Kasım Çarşamba - 22:00
Sahnede : Pijama !

Bayram öncesi arefe gününde birinci yaş gününü de kutlayacak olan Pijama ile Bayrama Hoşgeldin partisinde buluşmak üzere!!

Pijamapartisi.com
 
Yılbaşı Partisi DiReC-T & PiJaMa

Yılbaşı gecesinde sabahın ilk ışıklarına dek sınırsız eğlence DiReC-T & PiJaMa !!!

1997'den beri hem ingilizce hem de türkçe besteler yapan Direc-T, 2004 yılında Rus Kozmonotları ve 2005 yılında Olympos albümleriyle profesyonel müzik dünyasına hızlı bir girişin hemen ardından, gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında birçok konser vererek dinleyenleriyle buluştu.



Türkiye'deki profesyonel müzik grupları içinde en eğlencelilerinden birisi olan Direc-T , yılbaşında da, kendi besteleriyle, kendilerine özgü sahne şovlarıyla ve geceye özel oluşturdukları cover repertuarlarıyla da oldukça keyifli bir performans sergileyecek.



Gecede aynı zamanda 2004 yılından beri önde gelen hemen hemen bütün rock bar'larda sahne almış ve program yapmış, aynı zamanda yılbaşından itibaren her cumartesi de " On the Run" da sahnealacak olan İstanbul'un tartışmasız en eğlenceli cover grubu Pijama'nın da sahne alacak olması yılbaşı eğlencesini ikiye katlayacak.



Tüm zamanların popüler olmuş parçalarını kendine özgü sounduyla yorumlayan Pijama yine yılbaşına özel bazı sürprizleri ve son derece sempatik sahneleriyle 2 saat boyunca eğlencenin sınırlarını zorlayacak.


Sınırsız eğlencenin yaşanacağı gecede ise bira sadece 3 YTL !!! Evet yanlış duymadınız tüm gece boyunca 3 YTL !!!


Yılbaşında eğlenceli dans doulu bir gece yaşamak isteyen herkesi bekliyoruz.



Yer: ON THE RUN VİDEO BAR
(Istiklal Cad. Imam Adnan Sokak ( Vakko'nun Karşı sokağı ) No:10/2

ontheruntarif.jpg


Tarih: 31 Aralık 2005
Kapı Açılış: 20:00
Giriş: 25 YTL ( 1 İçki ) BİRA 3 YTL !!!





www.pijamapartisi.com
www.direc-t.com
 
Geri
Üst