frutyloops ile gitar proyu nası birleştirirm?

yaw bu iki programı da indirdim,ikisiyle de güzel şeyler yapıom ama bana oyle bi olay lazım ki,ikisiyle yaptıklarımı birleştirebileyim..hatta üstüne bi de gitar girebileyim..nası bi program işimi görür?cool edit pro görür mü?abilerim ablalarım,bi yardım....!
 
Forum Kuralları demiş ki:
Bu forumda "alıo, gelio, gidio, walla, kdr, nplm bldr, wardır" gibi laubali, üç zekâ yaşı izlenimi veren kasten bozulmuş yer yüzünde bir örneği daha olmayan anlaşılmaz Türkçe kullanmak kesinlikle yasaktır. HEPSİ BÜYÜK HARFLE ya da "aBi naBeR yAv heBelE HüBeLe" şeklinde bir küçük bir büyük harfle yazmak da yasaktır. Bu şekilde yazılan bütün mesajlar içeriğine bakılmaksızın anında uçurulacaktır.

Uçururken mesaj sahibine sebep bildirmek zorunda da değiliz, o yüzden eğer sizi mesajınızın bozukluğundan dolayı uyarırsak kendinizi şanslı sayın. Zaten buraya gelen insanların milletin sorununa yardımcı olmaya ayırabildikleri zamanları çok kısıtlı, dolayısı ile bir de sizin çoluk çocuk muhabbetinizle uğraşamayız. Burada çoluk çocuk eğlendirmiyoruz, o yüzden böyle muhabbetlere girecekseniz başka forumlara gidin. Hiç kimse kusura bakmasın, burası bir bilgi paylaşım forumu, dolayısı ile bilginin doğru anlaşılabilmesi için doğru ifade edilmesi, onun için de belirli formatlara uyması gerekiyor.

Forum kurallarını okuyunuz.
 
Güzel kardeşim bir arama yapsan diyeceğim, ama sen böyle yazı yazarsan kimse aradığını bulamaz ki !!! İşte bu yüzden yazdıkların çok önemli, arama yaptığın zaman bulman için. Arama yaparsan bu konuyla ilgili birçok bilgiye ulaşabilirsin. Ayrıca Freeware Müzik Yazılımları isimli başlıkta aradığın şeyi bulabilirsin http://www.turkrock.com/ftopic3009.html
 
o da olmadı acidi indir :) o damı olmadı.cubase i indir..yok buda mı olmadı.o zaman cakewalk u indir.. :)

gitar pro ile birleştirme soruna gelince..valla biraz daha açık yazman gerekli..niye birleştiriyosun iki programı?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
fl den aldıklarımın üstüne bi de gtr proda yaptıklarımı koymak istiyorum..bikac denemem var,gitarlar gtr proyla,ritimler efektler fl ile..hatta üstüne bir de bizzat kendim calmayı planlıyorum..hepsini birleştirip düzenlemek istiyorum..ama anladığım kadarıyla sabır istiyo baya..programlar karmaşık biraz..
 
ok anladım..bak şimdi eren..aynen dediklerimi uygula hiç bir yere sapmadan.....cubase vs. çok karışık çözemessin..fl de altyapıyo hazırladın..gitar proda da ne yaptıysan yaptın..şimdi iksini birleştirmek istiyorsun.artı birde canlı kayıt yapacaksın dimi....


acid pro programını yükle..içlerinde en kullanışlısıdır belkide..yani bir kaç gün uğraşsan çözersin.o kadar bile sürmez.version olarak son sürümünü yüklersen iyi olur..ama bende 2,0 var yetiyor..bir tanesini yükle farketmez..o progarmı yükledikten sonra tekrar sor burda nasıl yapacağını vs..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
öncelikle aldığım yapıcı eleştiriler için teşekkür ederim.laubali kelimeler art niyetimden değil alışkanlığımdan kaynaklanıyor,zaten farkına varılmıştır.amatör ruhumu köreltecek bir hareket göstermediğiniz için de minnettarım..
birsürü program indirdim bu başlığı yazdıktan sonra.şuan içlerinden 3 tanesini kullanıyorum sadece ; cooleditpro2,flstudio,guitar pro(eskiden de kullanıyordum)..ama biraz gelişirsem diğer programlara da el atmayı düşünüyorum.
yaptıklarımı paylaşmak ve yorum almak isterim,hatta benzer programlarla yapılmış birkaç şey de bulmak istiyorum ki neler yapılabildiği hakkında biraz bilgim olsun..
 
Geri
Üst