Katil Tanri

SOKAK ŞARKILARINI BEĞENDİNİZ Mİ?


  • Toplam oy veren
    4
SOKAK: KATİL TANRI (2012)
http://www.youtube.com/watch?v=JPmwg9NLYxI

SOKAK: ÜÇGENİ KAREYE SOKMAK MESELESİ (2012)
http://www.youtube.com/watch?v=rzV4sYv3XO8&feature=related

SOKAK: KUTUP AYISININ PİPİSİ


...1999 Yılında Bursa'da Attila,Oral ve Rıza Tarafından kuruldu.

...2000 yılında "Sokak Çocuğu" isminde 13 parçadan oluşan demo / albüm yayımladı.

...2005 Yılında Pentagram grubundan tanıdığımız Tarkan Gözübüyük Prodüktörlüğünde Dr.Kaan Yücel'in yönetmenliğini yaptığı "Hasta Odasından Sesler" isimli belgeselin soundtrack'ini hazırladı.

...2007 yılında, 17 şarkılık "Küçük Kadın" isminde, sadece kendi bestelerinden oluşan multimedia bir albüm yayımladı.Albümde 60 adet grup sokak şarkısı (mp3 formatında) yeralmakta.

...2007-2008 yıllarında Türkiye genelinde düzenlenen Rock'n Dark isimli yarışmada 2 defa Bursa finallerine kaldı ve bir defa Bursa 1.si olarak Türkiye çapında ilk 10 grup arasına girdi.

...2008 Yılında Düzenlenen Uluslararası Roxy Müzik Günleri Yarışmasında 270 Türk ve Yabancı grup arasından, 3.lük ödülünü aldı.

...Küçük Kadın albümünü tamamen "ÜCRETSİZ" olarak, ülke çapında,500 adet dağıttı.Halen internet üzerinden bedelsiz olarak paylaşmakta.

...Grup üyeleri:

Gitar ve Vokal : Attila Alp Gözübüyük
Bas Gitar : Sertan Bomba
 
Gayet başarılı bir çalışma olmuş. Ben çok sevdim şarkıları ve sözlerini herşey yerli-yerinde. Birtek vokal biraz üzerinde daha fazla çalışsa çok güzel şeyler yarata bilirler. Başarılarının devamını dilerim
 
Geri
Üst