Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

Nazar reklamları çok komik geliyodu bana mani falan oluyodu.Reklamları dedim de galiba bir tane reklam var.
''Nazar etme nolur çiyne seninde olur.''
 
WV Golf'ün reklamını çok severdim, arkadaki müzik çok iyiydi... Aynı şekilde Sony'nin dijital fotoğraf makinesi'nin reklamı onu müziğinden dolayı çok seviyorum...

Nefret ettiğim bi reklam var, o da Meşe Mobilya'nın reklamı "fantastük Meşe, ikimizeda vördü neşee" diyolar ya orda koyacan çemçüğü aazlarına... :evil:
 
hiçbir reklam izlenmeye değer değil.... ısrarla deterjan reklamlarında konuyu aynı tutuyorlar.. ben bildim bileli hikayeee aynı..


hele o ayşe teyze reklamlarııı ögkkk.. !....
 
erinch demiş ki:
:D
Son bir iki yılda yapılan en iyi reklamlar hep otomobil reklamları, gercekten çok iyi işlere imza atılıyor, Özellikle en begendiğim şu eski ve dökük araba görünümündeki araba örtüsünün altından son model bir araba çıkması ve sloganı çok güzel ve yerine ulaşan bir reklamdı..

:x
Sütaş reklamları, ne oldugu belirsiz yerine ulaşmayan hersaniyesine boşuna o kadar para verilen işler..
Baliç, Ayraniç, Balic, Ayraniç
Çok yaratıcısınınız "Reklam yazarıiÇ"..
:D AAAA unuttum asıl bu aralar en sevdiğim reklam; HP'nin reklamı..
Üüff gercekten çok güzel bir reklam dijital makinelerimizin çektiği fotoğraf sizle aynı gerçekçilikte, printerlarımızdan aldığınız çıktılar gene sizin kadar gercek; o kadar ki; "elinize boş bir çerçeve alın ve yüzünüzün önüne tutun bu kadar gercek"
valla çok güzel reklam..
 
Banka, otomobil ve bazı gazetelerin reklamları iyi oluyor. Hele eti nin reklamları yok mu bayılıyorum ordaki tiplere.'Bir eti gofreti alanaaa ikincisi aynı fiyataa' :) 'Bitter' bitmez felan çok hoşlar..
Ayşe teyze den nefret ediyorum yeter artık ya.Bir yerde rastlarsam, o sürekli çantasında taşıdığı çamaşır suyunu içireceğim o kadına!Çık artık televizyonumdaaaaannn :)
 
Eskiden bi reklam vardı İbrahim Kutluayla bi zenci alışverişe gidiyolardı.Sinir olurdum o reklama zenci durmadan ''İbo buğda heşey vağ mı?'' diyodu.
Bi de ben çamaşır suyu reklamlarında bi gömleğin iki tarafına leke bulaştırıp bir tarafını başka bir tarafını başka markayla yıkamalarına sinir oluyorum.Bazen yoldan geçenlerin üstüne bişey fışkırtıyolar, onlar da 'aaa naaaaptttıınnn' diyolar yapmacık yapmacık sinir oluyorum...
Ben de ne çok şeye sinir oluyorum.
 
Ben en cok camasirlari yikamak icin kullanilan urunlere yapilan reklamlara guluyorum : BEYAZDAN DAHA OTE diyorlar ! cok komik ya beyazin otesi ne Allah askina !!!! :LOL: :LOL: :LOL:
 
ben şu biskrem reklamına kılım...kız hem evlenme teklifi ediyo hem de şart koşuyo....nası oluyosa.... bi de fon müziğini özellikle mi öyle yapmışlar....:)
ama zuzu ya hastaydım...
bi de eti gofreti çok iyi...
molped reklamlar1 konusunda kesinlikle kat1l1yorum rubS...kafiye yapm1şlar....
 
Bide Vestelin bi televizyon reklamı vardı o çok gıcık...hani bilmem ne özelliği olan bi vestel tvniz varsa vardır......yoksa yoktur......Sinir bu reklamda...

Gene o kadının olduğu bi vestel reklamında adam özelliklerini sayıyo ürünün kadında evet devam mhhhh falan dio utanmasa ohhhhh devam yiğidim mhhh ohh falan dicek!!Hatta adam reklamın sonunda kadından öpücük falan istiyo....... uyuz bi reklam.....
 
Çoğunluğun beğendiği reklamlar benim de favorim genelde...
Doritos Alaturka ve otomobil reklamları mesela. Eskilerden ama hala yayınlanan chewident reklamı var bi de çok hoşuma giden, "cak cık , cak cık, açıyoruz kapıyoruz,kayboluuyoooor sakızzz kayboluyoooor" :)

Bunlar dışında, son günlerdeki favori reklamım Beko'nun şu tüm beyazların çekildiği reklamı. Estetik unsurların ön planda olduğu çok güzel bir film bence. Mantığı da çok çarpıcı geldi bana.

Özellikle embesil bulduğum ve izleyenlerin de embesil yerine koyulduğunu düşündüğüm 2 reklam var ki;

Bunlardan biri
"Deniz atına binmiş kısmet çıktı falımda" şeklindeki falım yeşil çaylı mıdır nedir, o. Kaldı ki,tüm falım reklamlarına gıcığım zaten..

Diğeri ve falım reklamlarından bile daha fazla gıcık olduğum

Kapı eşiğinde oturmuş 3-5 hatunun ayaklarına yakın plan giren ve Emm-piiii Emm-piiiiiii şeklinde ayaklar aşağı yukarı tribindeki MP ayakkabı reklamı da başlı başına bi olay zaten . Feciii.
 
light cola'nın reklamlarını çok seviyorum ben, hem o bi ton tipin çıkıp gülümse, hisset bıdı bıdı dediği reklam çok iyiydi, hem de elemanın tekinin bi mağazada gömlek baktığı sonra camın arkasındaki hatunla göz göze gelip flört ettiği reklam süperdi.

vestelin vestel bıdı bıdınız varsa vardır, yoksa yoktur reklamını sevmiştim bu arada.. :)

sonraaa.... sinemalarda çıkan simensin patlamış mısırlı reklamını da seviyorum...

sevmediğim dolu reklam var... saymakla bitmez.. ama özellikle ev temizlik ürünlerinin reklamlarıyla hiç hoşlaşmıyoruz... bu kadar zevksiz, sinir bozucu reklamlar olamaz :evil:
 
Günümüzde artık "saçlarınızın en iyi arkadaşınız" olduğu, "cips yemenin adalarda tatilden daha çok keyif verdiği" veya "içince herşeyi unutup, en güzel kızların yanınızda biterek sizi eğlendirdiği" gerçekleri!!! beynimize kazınmaya çalışılırken, yine de arada bir iki araba reklamı var ki onlar çok keyifli. Arabalar lükstür ve vermesi gereken his te keyif, rahatlık, sürekli performans ve dayanıklılıktır. Bunları çok güzel dile getiriyorlar. Diğerleri tam şamata. Doritoslar da iyi, esprili tabi.
 
Geri
Üst