The O.C

gzdejen demiş ki:
soundtrack meselesini bluejeande okumuştum.internetten siparışi felan diyorlar sanırım ankarada yok.valla ne izliycez şimdi.bu arada cnbc-e dawsons creek i tekrar yayınlasınlar diye bir suru mail attık.reklamlarda gordum digiturk yayınlıycakmış.hayret bişey ya buffy yayınlanıyor ama!!!
yaa kesinlikle haklısın..bende bastırayım bari mail adreslerini verir misin cnbc-e nin??
 
İyi, hadi bastırın da Dawson's Creek zaten iki kez yayınlanmadı mı CNBC-E'de? Yanlış hatırlamıyorsam böyle bir durum var idi. Şayet öyle ise, o zaman Buffy'nin ikinci kez yayınlanması durumu eşitler... diye düşünüyorum.

The OC'ye gelince... Bence bir noktada, "zengin" kişilerin "zengin" yaşamlarının, sandığımız kadar "mükemmel" olmadığını da anlatıyor dizi.
 
İzledim, hiç beğenmedim. Hollywood işi Küçük Emrah hikayesi. Fakir oğlan, zenginlerin arasına karışır, aşık olur vs. Onların aslında onca malvarlığı arasında sıkışmış, hayattan zevk almasını bilmeyen, sevgiden yoksun, ruhsuz insanlar olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Tipik Yeşilçam muhabbetleri. Çekimler iyi, görüntüler kaliteli olunca, bir de bunun üzerine Amerikan marketing cinlikleri eklenince kakalıyorlar bunları bize. Dawson's Creek de aynı muhabbet, gençler için Brezilya dizisi. Kimin eli kimin şeyinden belli değil, afedersiniz.

The OC'ye gelince... Bence bir noktada, "zengin" kişilerin "zengin" yaşamlarının, sandığımız kadar "mükemmel" olmadığını da anlatıyor dizi.
Türk sineması aynı mesajı defalarca verdi diye sürekli dalgaya alındı. Aile Şerefi, Neşeli Günler... Bu filmlerde hep bunlar anlatılır. Daha binlerce örnek var Türk sinemasından. Zaten Yeşilçam, bir nevi bu zengin-fakir ilişkilerini irdelemek üzere yaşamıştır bir dönemi.
 
Kount demiş ki:
İyi, hadi bastırın da Dawson's Creek zaten iki kez yayınlanmadı mı CNBC-E'de? Yanlış hatırlamıyorsam böyle bir durum var idi. Şayet öyle ise, o zaman Buffy'nin ikinci kez yayınlanması durumu eşitler... diye düşünüyorum.

The OC'ye gelince... Bence bir noktada, "zengin" kişilerin "zengin" yaşamlarının, sandığımız kadar "mükemmel" olmadığını da anlatıyor dizi.
maalesef 1 kere yayınlandı.sezon tatıllerinde eskı bolumlerle geçiştirdiler.
izleyici@cnbc-e
 
arkadaslar bu gilmore girls hasretimizi gidermez,hatta kıyaslanamaz ama nasıl dayanacağız eylüle kadar......... haksızlık yaniii inanmıcaksınız ama obsess completely (yanlıs yazmıs olabilirim) bölümünde uykusuzdum uyuya kalmışım çekim arkaları filan mı vardı ?????????
 
ya digiturkün dawson'ı vericegini duyunca içim sızladı...............yani olmaz böle seyyy..seinfeld'ın yerine felan koysalar yaaa acaip özledim...jen,pacey(askım),dawson,jack ...
 
gilmore girls güzel gibi ama OC ve dawson olmas1 gerekirken biraz yavan kaliyor.....dawson karekterlerinin oynadigi yeni filmler varmi bu aralar pekiii....
 
The OC'ye gelince... Bence bir noktada, "zengin" kişilerin "zengin" yaşamlarının, sandığımız kadar "mükemmel" olmadığını da anlatıyor dizi.
Türk sineması aynı mesajı defalarca verdi diye sürekli dalgaya alındı. Aile Şerefi, Neşeli Günler... Bu filmlerde hep bunlar anlatılır. Daha binlerce örnek var Türk sinemasından. Zaten Yeşilçam, bir nevi bu zengin-fakir ilişkilerini irdelemek üzere yaşamıştır bir dönemi.[/quote]
aile şerefi yada neşeli günler gibi filmlerle dalga geçen kişinin ben yüzüne tükürürüm bu kadar dedim
bu arada bir arkadaş bu dizi için the Or..spu Çocuğu demişti çok gülmüştüm ehuehe
 
Bence ilgi çeken olay bu dizide çok alışık olduğumuz hikayelerin, ilişkilerin vs. Amerikan yaşam tarzına uyarlanmış olarak anlatılması. Ryan'ı oynayan eleman Emrah kadar melül bakamıyor gerçi ama onu da Amerikalılığına veriyorum :)
 
Hmm simdi o kadar seviyorum izliyorum diyen cikmis ama diziye kötu denilince bir delikanli cikip savunmamaya kalkmamis. Ben su an diziyi izlemeyi birakmis durumdayim ikinci sezonun sonlarina dogru biraktim ve ikinci sezonu izlememin tek nedeni ise ingilizce dinliyim ingilizcem gelissin diye oldu ama simdi Lost diye mukemmel ötesi burda herkesin sevecegine inandigim bir dizi basladi yakinda Turkiye`ye gelebilir onu izliyorum...

The O.C.`ye gelirsek simdi.....Izlemeyi birakmis olmama ragmen o kadar ilk sezonu severek izlemistim o yuzden tabi ki savunma geregi duydum birden. Ben de ilk defa duydugumda bizim turk filmleri gibi dedim ama yine de nedense izleme istegi duydum ve izledim. Emrah filmlerinin amerikan versiyonu denmesine kesinlikle karsiyim. Konuyu duyup aaaa ayni emrah filmleri gibi demek yanlistir. Cok daha gercekci ve zengin yerine gelince hala suclu gibi davranmaya devam etmesi var bir kere. Zenginler ise emrah filmlerinde oldugu gibi duygusuzlar olarak gösterilmiyorlar bunu en azindan 2 tane bölum izleyen herkes görur. O Christin olsun Sandy olsun,Seth olsun. Zengin geleneklerine bir yere kadar uyuyorlar ama bu da gercekci olmadan diziye alinmis bir sey. Amerikan yasamina özendirme gibi bir sey ise yine yok. Dizide de cocuklar bir sey almak istiyorlarsa calismak zorundalar falan filan. Amerikan yasami eger oysa özen canim ona bir sey olmaz. En azindan calismayi ögrenir insan bu sekilde. Filmin kesinlikle bir mesaj gönderdigini de dusunmuyorum ben. Filmde her halt oluyor ve bunlarin iste alkolik olun cocuklar ya da araba calin cocuklar gibi seyler olmadigi kesin. Cunku bunlarin hepsi dizide oluyor ve dizinin kesinlikle hic bir mesaji yok. Tek amac eglendirme insani.

Lafin kisasi diziyi bir ya da iki bölum izleyerek ya da hic izlemeden direk bizim emrah filmlerinin amerikan versiyonu diye kestirip atmak yanlis. Ben SIKILDIM biraktim zamanimi baska filmlere daha iyi harcarim diye. Burda zaten diziye karsi bir seyler söyleyenler Chanson olsun Jawbreaker olsun tanistigim sevdigim insanlar ve Rainbow ise konusmamiz olmasada forumdan birbirimizi tanimamiz var en azindan. Benim dedigim seyler sadece en azindan o kadar begenmeyenin arasinda siz cikip bir seyler yazmissiniz o yuzden sizin dediklerinize en azindan cevap veriyim dedim ama tabi yani size hic bir kastim falan yok :) Ayrica sevmediginiz seyi cikip söylediginiz icin tebrik bile ederim. Buralarda bir suru kisi cogu nedense bu kadar kolay olan sevmiyorum deme cesaretini gösteremiyor. Bir de yani dizi mukemmeldir nasil sevmezsiniz demiyorum sevmeyen sevmez tabi ki...
 
ahhh ahhhh...çok özledim ben O.C'yi özellikle seth ...cedriXbu arda seni bende alkışllıyorum.. :metalhead :icelim bu arada arkadaslar tom cruse katie holmesla birlikteymiş.. :roll: :roll: :roll:
 
Geri
Üst