cordi demiş ki:
ya hayır marissa lezbiyen olmasın summer daha uygun bence
İğrenç insan Summer. Zaten yaramı deşti geçen bölüm... İnsan bir ilişkiye ailesini kattığı anda işler sarpa sarıyor zaten! Allah'ın cezası. "Babam seni sevmiyor Seth, ben de sevmiyorum. Niye, ben babasının sevmediğini sevmeyen bir kızım. Ve babam seni sevmedi."
Dolayısıyla "Zengin mahallenin sosyetik kızına aşık zavallı"dan "Zengin mahallenin sosyetik kızı ile mutluluklar içinde yüzen adam" olan Seth, bu sefer de "Zengin mahallenin sosyetik kızıyla bir birliktelip yaşayıp kızın babası sayesinde kızdan ayrılmış, kalbi kırık zavallı" oldu.
Ryan, "Fakir mahallenin gururlu çocuğu" iken, "Zengin mahallenin fakir ama gururlu çocuğu" oldu. Daha sonra, "Zengin mahallenin gururlu çocuğu" iken, son zamanlarda "Zengin mahallenin zengin ve öfkeli çocuğu" oldu.
Başka... Evet bir de Luke var. "Ryan'ın sevdiği kızın adi sevgilisi" iken "Ryan'ın can ciğer kuzu sarması" oldu. Akabinde "Ryan'ın sevdiği kızın annesinin oyuncağı" formatındayken, artık "Zengin mahalleden kuyruğu bacakları arasında kaçan zavalı" pozisyonunda.
İlginç değişimler. MArissa da artık "OC'nin en harbi kızı"ndan "OC'nin lezbiyen güzeli"ne dönüşebilir, caizdir! Evet, saçmaladım, farkındayım.