guitar352 demiş ki:Taylan abi selamlar.Öncelikle Diken'den sonra "Taylan Ayık " adı altında kendi grubun ile yakaladığın başarıdan dolayı seni tebrik ederim.Umarım herşey istediğin gibi olur ve hakettiğin herşeye ulaşırsın.
Başarılarının devamını dilerim...
Burock1905 demiş ki:Fotograflar cok guzel Taylan abi.. Yeni bir calisma var mi yakinlarda?
dennischambers demiş ki:Burock1905 demiş ki:Fotograflar cok guzel Taylan abi.. Yeni bir calisma var mi yakinlarda?
Üzülerek belirtiyorum ki Taylan Ayık bir müddet müziğe ara vermiştir elverişsiz koşullar neticesinde 15 senelik müzik yaşantısına son vermek zorunda kalmıştır belki geri dönebilir ancak geri dönmezse buna hazır olun derim çünki büyük ihtimal son veriyor bu noktada en büyük hayalini gerçekleştirmiş olmanın hazzıyla.....
SAygılar...
dennischambers demiş ki:Üzülerek belirtiyorum ki Taylan Ayık bir müddet müziğe ara vermiştir elverişsiz koşullar neticesinde 15 senelik müzik yaşantısına son vermek zorunda kalmıştır belki geri dönebilir ancak geri dönmezse buna hazır olun derim çünki büyük ihtimal son veriyor bu noktada en büyük hayalini gerçekleştirmiş olmanın hazzıyla.....
SAygılar...
diken sonrası verdiği aranın sonucu ortada.anil_ibanez demiş ki:ya arkadaşım sen niye hemen Taylan müziği bırakacak diyorsun ki?
ben en son görüşdüğümde 'kısa bir süre imkansızlıklar yüzünden ara vereceğim' dedi,ve ben de dedim ki: peki müziği bırakacak mısın?, Taylan abi de şu cevabı verdi: 'müzik bırakılmaz ruhumuzda yaşar...'inşallah en yakın zamanda Taylan Ayık'ı yeni sitesiyle ve süprizlerle görürüz... 😀