Kent Coda

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
albümü bulamadık :D

neyse bu grup almanyada falan tanınıyo mu bilen var mı ? elemanların birini sabundan tanıyorum.bi de bi yarışmaya girmişlerdi.bodrum ğarçasını sevdim diyebilirim.
 
Selamlar,
uzun bir aradan sonra, degisiklerden bahsetmek istedim.
copyright sorunlari ve enola isminin kotu gecmisinden dolayi, adimizi degistirdik.

Kent Coda

yeni sarkilarimiz/resimler ve sitemiz hepsi yukardaki linkte..

ayrica My Space e de bekleriz.

ilginiz icin simdiden tesekkurler

ogunc

kentcoda
 
isim değişmiş ama yine bildiğimiz aynı saund aynı güzellikte...:):)

başarılar dilerim en kısa zamanda dinlemek isterim yazın istanbulda felan uamrım bi konser olur geçtiğimiz yaz olacaktı bazı sorunlar yüzünden gelememiştiniz sanırım... neyse bekliyoruz.. başarılar öğünç..:)
 
ben burada grubun basligi oldugunu bilmedigim icin, amatör gruplara da kent coda adi altinda baslik actim, kusura bakmayin, digerini silebilirsiniz, bu arada grubun web sitesinde türkce bilgi bölümü de eklenmis, www.myspace.com/kentcoda adresine de web sitesinde olmayan yeni 2 sarki eklemisler, ayrica 2 üstteki soruyu cevapliyim, grup almanyada ünlü degil ama konserleri bos gecmiyor, albümü de www.punkerland.com dan alabilirsiniz.
 
Kent Coda'dan haberler eksik olmuyor...
Grubun Yeni davulcusu, Timo. Grubun diger üyelei ayrilan davulculari Daniel'i cok özliycek. Daniel'in gruptan ayrilma sebebiyse yakinda yeni okulu icin Berlin'e tasinacak olmasi ve derslerinden basini kaldiramamasi.
Bu arada 3. kisi olarak mesaj atmaktan cok sikildim artik grup söyle yapti böyle yapti yerine söyle yaptik böyle yaptik diycem.

Daniel ayrilik hediyesi olarak bize Radio adli sarkimizin degisik bir versiyonunu kaydedip yolladi. Sarkiyi www.kentcoda.com da dinleyebilirsiniz ayrica yeni elemanimiz Timo'nun da resimleri sayfaya eklendi. www.myspace.com/kentcoda ya da ugramadan gecmeyin

Türkiye dünya kupasi icin almanyaya gelmese de almanyadan haberler gördüünüz gibi gelmeye devam edyor ve ediceeeekkk

selamlar
ögünc
 
my spacedeki parçalar içinde en çok radio hoşuma gitti.
ayrıca bodrum bodrum da çok farklı olmuş.yeni bi bakış açısı:)
başarılarınızın devamını dilerim...
 
Geri
Üst